Cookie- og privatlivspolitik


Acronis True Image 10

Mange funktioner, rimelig nemt at bruge og så er prisen lav. Bare ærgerligt at det ikke findes på dansk.

Set til:

375,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

True Image 10 er det nyeste diskimage program fra Acronis, der i løbet af ganske få minutter kan lave en komplet sikkerhedskopi af harddisken inklusive styresystemet, alle programmerne og de private filer. En af nyhederne i denne nyeste version er bl.a. at den understøtter Windows Vista, og så har den fået et par brugervenlige funktioner, som bl.a. lynhurtig og langt mere dynamisk tilføjelse af nye filer til eksisterende sikkerhedskopier.

Første gang man åbner programmet, kan det godt virke en smule forvirrende - der er masser af muligheder! Men man behøver groft sagt bare at klikke en enkelt gang på Backup-knappen, og så åbner guiden, der viser vej i gennem junglen. Undervejs i guiden kan man nemt bestemme, om man vil lave en komplet sikkerhedskopi eller bare tilføje nye filer (incremental backup). Og en af de bedste detaljer er, at man kan vælge e-mail-backup (hvis man bruger Outlook), og så tilføjer programmet automatisk de nyeste e-mails, kontaktpersoner og indstillinger til sikkerhedskopien. Smart! En anden genial funktion er, at man kan indstille programmet til at starte automatisk på et nærmere bestemt tidspunkt. Man kan fx vælge at tilføje de nyeste filer til sikkerhedskopien, hver gang man lukker pc'en ned - så kan man sove roligt om natten, velvidende at dagens arbejde kan genskabes ved systemnedbrud.

Programmet kan købes på producentens hjemmeside, og hvis man er ligeglad med indpakningen, kan man vælge at downloade det - det er billigst. Men inden man overhovedet beslutter sig for at købe, kan man hente en gratis prøveversion, der virker i 15 dage.

Fakta

Acronis True Image 10

  • Mange muligheder

  • E-mail-funktionen

  • Rimelig pris

  • Understøtter Vista

  • Findes ikke på dansk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her