Cookie- og privatlivspolitik


Acronis Disk Director Suite 10.0

Dette program kan udføre meget avancerede harddiskoperationer på en nem og brugervenlig facon!

Set til:

499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Her er et glimrende værktøj til brugeren, som ikke vil lade sig nøjes med Windows XPs sparsommelige muligheder for at administrere harddiskens partitioner. Det lyder måske avanceret, men Acronis Disk Director Suite 10.0 gør det nemt at være avanceret.

Den bedste egenskab, som programmet er i besiddelse af, er, at det kan ændre harddiskenes partitioner helt uden at slette dataene, som ligger på dem. Og det åbner mulighederne for, at man kan tilpasse sin lagerplads meget bedre og mere fleksibelt end før (ændrer man på partitionerne med Windows Diskhåndtering ryger al data samtidig).

Hvis man fx har to partitioner, hvoraf den ene er ved at løbe tør for plads, mens der er masser af ledige gigabytes på den anden, kan programmet overføre nogle af de ledige gigabytes til den klemte partition. Og dette er ikke engang det smarteste, for programmet kan også oprette nye partitioner ud fra harddiskens ledige plads.

Når man køber en ny pc, har harddisken som regel kun en enkelt partition, hvor både styresystem og private data ligger blandet i en stor pærevælling og når styresystemet går i kludder, ryger begge dele. Men sådan behøver det ikke at være, for med Disk Director Suite kan man nemt skille styresystem og data ad. Bare opret en ny partition, og læg de private data derover, og så er den problematik overstået.

Af udseende ligner programmet et ganske almindeligt Stifinder-vindue, med valgmuligheder i venstre side og i toppen og med en fin oversigt over de tilgængelige drev i højre side. Eneste minus er at programmet kun findes på engelsk.

Fakta
  • Nemt at bruge

  • Sletter ikke data

  • Kan overføre fri plads

  • God pris

  • Findes kun på engelsk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her