Cookie- og privatlivspolitik


Acer Iconia-484G64ns

Acer forsøger at genopfinde tablet'en med en højst utraditionel bærbar computer, der ikke har et almindeligt tastatur. Til gengæld har den to identiske trykfølsomme skærme på 14 tommer.

Set til:

11.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der, hvor der normalt er et tastatur, er der en skærm, men med et tryk på en knap i siden får du et virtuelt tastatur på skærmen og kan groft sagt bruge Acer Iconia som en almindelig bærbar.

Fidusen ved at have to trykfølsomme skærme er, at du får mulighed for en helt anderledes brugerflade. For i kombination med det virtuelle tastatur, der i øvrigt også har en virtuel museplade til at styre musen, så kan du også trykke på skærmen og derved let klikke på ikoner eller internetsider. Efter lidt tilvænning er denne måde at betjene computeren på nærmest vanedannende og i praksis meget hurtig. For at udnytte potentialet fuldt ud har Acer nogle ekstra funktioner i ærmet. Du kan ved at trykke med alle fem fingre på samme tid få et ikon frem, hvorfra du kan styre film, musik, billeder og mere. Det er en form for virtuelt hjul, som du kan spinne rundt og kalde billeder og film frem med. Det er ret underholdende, men fungerer også hurtigt og er praktisk, når man lige har vænnet sig til at betjene computeren uden tastatur.

For det manglende tastatur er Iconias ulempe. Det virtuelle fungerer faktisk udmærket, men du mangler den modstand og følelse, du har med et ægte tastatur. Du kan sagtens lære at bruge det virtuelle, men skal du skrive længere tekst, vil du selv efter lang tids brug stadig foretrække et ægte af slagsen. Acer Iconia er ikke en arbejdscomputer, men mest til underholdning. Se den som en hybrid mellem en tablet og en ægte bærbar. Iconia har en kraftig Core i5-processor fra Intel, så den klarer selv tunge opgaver ret godt. Læg dertil, at du kan bruge begge skærme samtidig. Du kan hive vinduer fra en skærm til en anden eller vælge at lade en internetside fylde begge skærme.

Iconias præstation er overbevisende, og selv spil køres hurtigt og uden hakken, uden at den er en decideret spille-pc. Men også her kommer det virtuelle tastatur til kort, og man har lyst til at tilslutte et ægte. Det kan da også lade sig gøre, men det er jo ikke pointen med en bærbar.

Trods vores kritikpunkter synes vi rigtig godt om Acers bud på en ny bærbar. Det er godt tænkt, men med de mangler, den trods alt har, kombineret med prisen, kan den ikke få vores uforbeholdne anbefaling.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Processor: Intel Core
i5-480M
• Ram: 4 gigabytes
• Grafik: Intel HD Graphics
• Harddisk: 640 gigabytes
• Skærm: 2 x 14 tommer
• Tastatur: Fuld størrelse, virtuelt
• Vægt: 2,8 kg
• Mål: 34,7 x 24,85 x 1,35 cm

  • To trykfølsomme skærme

  • Mange gode funktioner

  • Hurtig nok til det meste

  • Besværligt virtuelt tastatur

  • Høj pris

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Hvis man er inden for rækkevidde af en tv-sender og har en rimelig kvik computer er Pinnacle PCTV nano stick ultimate en fiks genvej til at se tv på sin pc.

Læs mere

Free Loader

Free Loader

Når det virker, er det suverænt, men vi kunne fx ikke oplade en LG-mobiltelefon.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her