Cookie- og privatlivspolitik


Acer H5350

Rigtig fin projektor fra Acer, der kan bruges til mange formål. Og så er prisen acceptabel.

Set til:

7.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den er ikke mere end et par kilo tung og fylder mindre end en bærbar pc. Vi taler her om den nye projektor Acer H5350. Med de dimensioner og den vægt er den oplagt til at være en projektor, som man kan stille af vejen i et skab og bare hive frem, når man skal bruge den. Den er meget lille og har af samme grund medfølgende taske, så man kan tage den med ud til venner eller familie. Og den er brugbar til mange formål. Alt fra spil, tv og film kan uden problemer tilsluttes bagpå. HD-opløsning op til 720p/1080i. Så har du HD-fjernsyn eller Blu-ray-afspiller, er det også en mulighed. Computeren kan tilsluttes direkte via VGA-stik, medmindre du har en med HDMI.

Menuerne er meget lette at bruge. Der er forindstillinger til de forskellige modes – tv, spil, film og så videre – så du hurtigt kan skifte mellem formål. Men det kræver et delvist mørklagt rum. I dagslys bliver billedet for svagt, fordi projektoren skal have noget afstand for at give et stort billede. Minimum 2-3 meter for at give et billede på et par meter i bredden. Den afstand gør også, at projektoren mister lidt lys.

Men er der mørkt, kan den til gengæld give nogle flotte og glansfyldte farver, og et meget kontrastrigt billede. Det er langtfra neutralt, men ganske imponerende at se på.

Acers nye projektor kan bruges til mange formål. Skal den kun bruges til film, har den dog bedre konkurrenter i samme prisklasse.

Fakta
  • Kompakt design

  • Lav støj

  • Kan bruges til andet end film

  • God pris

  • Lidt for tunge farver

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her