Cookie- og privatlivspolitik


Acer H243H

Der er ikke meget at udsætte på denne elegante skærm fra Acer. Billederne står skarpt, og farvebalancen er perfekt, hvilket gør skærmen god til film.

Set til:

2.005,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der er umiddelbart ikke mange iøjnefaldende detaljer på denne diskrete skærm. En afrundet sort ramme, Acer-mærket og en tænd/sluk-knap – men ingen andre knapper. De dukker først op, når man tænder for skærmen, da de er indlagt i skærmens ramme og baggrundsbelyste. Smart og afdæmpet på én gang.

Foden er ret lille, hvilket forøger risikoen for, at den store skærm vælter. Der er indgange til VGA, DVI og HDMI, samt lydstik til de indbyggede højttalere. Der medfølger en trykt hurtigstartguide og en cd med en egentlig manual på dansk. Manualen er på 29 sider, men den er rodet og bruger en masse plads på ligegyldige certifikater. Det kan gøres bedre.

Billedet har flot farvebalance og kontrast. Den maksimale lysstyrke er ikke på toppen, men heller ikke så lav, at det giver problemer. Betragtningsvinklen er fornuftig, og man skal dreje sig et stykke vej, før farverne ser decideret mærkelige ud. Højttalerne hører til i den mere brugbare ende med fin klang og volumen. Volumenkontrollen sidder lige ved hånden, da de to piletaster i betjeningspanelet styrer lydstyrken, når menuen ikke er aktiveret. Menuerne er hurtige og overskuelige. Vi savner dog en genvej til at skifte mellem standardindstillinger til tekst, spil, film og så videre. Acers brede skærme har traditionelt været gode til film, og denne skuffer ikke. Med den rigtige indstilling er farverne levende, og opløsningen kan ikke ønskes bedre.

Konklusion
Der er ikke meget at udsætte på denne elegante skærm. Billederne står skarpt, og farvebalancen er perfekt, hvilket gør skærmen god til film. Betjeningen er logisk, højttalerne er brugbare, og du har volumenkontrollen lige ved hånden. Et lille minus er skærmens ret høje hvilestrøm på 1,1 watt.

Fakta
  • Gode farver

  • God betjening

  • Lille fod

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her