Cookie- og privatlivspolitik


Acer H223HQ

En glimrende skærm, der med optimal farvebalance, høj kontrast og høj opløsning er egnet til både arbejde, spil og film i den højeste kvalitet, man kan få i denne skærmstørrelse.

Set til:

1.795,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Acers nye 22 tommer skærm leveres med kabler til både VGA og DVI samt til den indbyggede højttaler. Skærmen er nem at sætte op: Den klikker ned i foden, kabler sættes til, og så er den klar.

Og lad det være sagt med det samme: Skærmen klarer sig strålende. Den er i bredformat med en opløsning på 1920 x 1080, der svarer til den højeste opløsning, som de nye HD-film kommer i. Vil du bruge skærmen til at se film, er den et fremragende valg og fås ikke bedre til prisen. Det bakkes op af måleresultaterne, der viser et næsten lineært farveforløb samt lysstyrke og kontrast, der er helt i top.

Skærmen er blanksort, og de trykfølsomme knapper har diskrete lysende logoer, så de er nemme at finde uden at virke påtrængende. Desværre kan de være lidt træge at aktivere.

Menuen er derimod meget overskuelig med klare visuelle markeringer og er generelt nem at bruge. Der er en udmærket dansksproget manual på cd’en, samt et indstillingsprogram til at sikre, at blandt andet kontrast og lysstyrke står rigtigt. Nu er fabriksindstillingerne allerede fine, men det er rart at få det bekræftet og godt at have værk­tøjet ved hånden, hvis nogen en dag har rodet med indstillingerne.

Alt i alt er det svært at finde noget at beklage sig over for alvor. Det skulle da lige være, at den indbyggede højttaler er middelmådig. Men i en snæver vending til IP-telefoni og andre mindre krævende opgaver er den uden tvivl ganske brugbar.

En glimrende skærm, der med optimal farvebalance, høj kontrast og høj opløsning er egnet til både arbejde, spil og film i den højeste kvalitet, man kan få i denne skærmstørrelse. God betjening, dansk manual og et smart hjælpe­program sætter prikken over i’et.

Fakta
  • Fuld HD-opløsning

  • Flot billedkvalitet

  • Høj kontrast og lysstyrke

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her