Cookie- og privatlivspolitik


Acer Ferrari 1200

Trods høj fart og god byggekvalitet er vi ikke overbevist. Ferrari 1200 er en tand for dyr.

Set til:

14.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Kører man en Ferrari, forventer man ikke blot, at den er meget hurtig, men også at man får køreegenskaber, som næsten ligger på grænsen af, hvad der er fysisk muligt at præstere.

Acers bærbare Ferrari 1200 er meget hurtig, men ”køreegenskaberne” lader en del tilbage at ønske. Pc’en er nemlig i perioder lidt træg til at læse og hente filer fra fx en USB-nøgle, og knapperne ved pegepladen er glatte og lidt svære at trykke ned. Det er ikke nødvendigt at bruge kræfter, men man kommer ganske enkelt i tvivl om, hvorvidt knapperne er trykket ned eller ej. Det er ikke hensigtsmæssigt, når man ellers kører med fuld fart på langsiden. Irritations­momentet er naturligvis ekstra stort, når man lige har lagt 14.000 kroner for en bærbar pc, der ikke kører optimalt i det højeste gear.

Fuld fart på
Det er dog let at konstatere, at Ferrari 1200 generelt er hurtig. Når man har installeret nogle tunge programmer og kørt et par krævende 3D-spil, står det klart, at den samlede pakke kører homogent, og man føler ikke, at hverken processor, hukommelse eller ATI-grafikchippen holder den bærbare tilbage. Det gør de indbyggede højttalere heller ikke, og de giver et flot stereobrøl, når den bærbare tændes – nærmest som en Ferrari, der suser forbi.

Acers Ferrari 1200 er en let bærbar med gode specifikationer, og den slags er som regel dyre. Når den så oveni er udstyret med en rigtig god skærm, løber prisen op i det røde felt.

Man betaler også ekstra for Ferrari-logoet og ikke mindst den solide kulfiber, som pryder oversiden af maskinen. Ordet pryder er måske så meget sagt, for det er ærligt talt ikke imponerende. Overfladen er ikke glat og blank som på Acers tidligere Ferrari-modeller, men mat og lidt kedelig. Det er en smagssag, men den ligner ikke en meget kostbar bærbar computer.

Acer Ferrari 1200 er på mange måder en ekstrem bærbar. Den vil dele vandene, og som med den ægte hingst fra Italien vil den være for de få, der vil betale meget for at være eksklusive.

Fakta
  • Let

  • God lyd

  • Hurtig

  • Høj pris

  • Besværlig pegeplade

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her