Cookie- og privatlivspolitik


Acer Aspire Timeline 3810T

Acers Timeline-serie består af tre bærbare pc’er med 13,3”-, 14”- eller 15,6”-skærm og er ikke kun smart og cool på grund af det nydelige design. Modellerne benytter nemlig en såkaldt jet-engine-teknologi, der både holder processoren kold og leder luft under området, hvor du hviler dine håndflader, så de er kølige, selv når computeren bliver varm.

Set til:

5.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

På trods af jetkølingen støjer den testede Acer Aspire Timeline 3810T med 13,3”-skærm ikke meget. Faktisk mærkes kølesystemet kun på den måde, at maskinen ikke bliver varm.

Men det er nu ikke så meget det smarte indre, som også huser en Intel Core 2 Solo-processor, 500 GB harddisk og 4 GB ram, der imponerer. Det er lige så meget det grafitgrå design og et indbydende tastatur, hvor alle tasterne nærmest svæver en halv centimeter over bunden. Tasterne er store og gode at skrive på.

Skærmen er af LED-typen i 16:9-format, og den kan fx bruges til at se film i HD-opløsning – dog kun op til 720p. Der er ikke indbygget optisk drev i den testede model, til gengæld er der HDMI-udgang, så den kan tilsluttes fladskærms-tv’et.

Lyden er glimrende – der er indbygget Dolby Surround-lyd i en såkaldt Sound Room-udgave, som giver en stor og meget luftig lyd. Men selv om Aspire Timeline 3810T har mange fine og brugbare multimedie-egenskaber, så er den mere en arbejdsmaskine, end den er til spil og grafik. Den arbejder fint med Blu-ray-film via eksternt drev, eller hvis du henter film i HD-opløsning på nettet.

Grafikkortet er et indbygget fra Intel, og det er på ingen måde hurtigt. Ifølge testprogrammet 3DMarks målinger er det meget sløvt, og Vista Experience Index giver heller intet imponerende tal ved spillegrafikydelse.

Der, hvor Acer Aspire Timeline 3810T for alvor imponerer, er i sin byggekvalitet, sit design og høje brugervenlighed. Den er let at bruge og virker kvik med alle almindelige programmer. Den er perfekt at have derhjemme og med rundt. Skærmen er stor nok og skarp nok til det meste. Læg dertil en batteritid på op til 8 timer – vi fik reelt hæderlige 6 timer med brug af trådløst net. Det sammenholdt med en pris på omkring 5.000 kroner gør denne bærbare pc til en af de mest attraktive i sin prisklasse lige nu.

Fakta

Fantastisk lækker hverdags-­bærbar, som er godt udstyret og til en god pris.

  • Design

  • Blæserteknologi

  • Pris

  • Batteritid

  • Intet optisk drev

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Asus W90

Asus W90

Udstyr og ydelse ligger i top på denne Asus-pc, men det samme gør også prisen og maskinens vægt.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her