Cookie- og privatlivspolitik


Acer Aspire One 751

Netbook med fuldt tastatur, men den mangler processorkraft målt i forhold til ægte bærbare.

Set til:

3.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

En af pointerne ved en netbook er, at den skal være lille og billig. Nu er Acer på banen med en model med 11,6”-skærm og nærmer sig dermed en størrelse som en almindelig lille bærbar computer. Så måske er netbook’en ved at blive et alternativ til den bærbare og ikke bare et supplement. Acer Aspire One 751 med trådløst net, stor harddisk og taster i normal størrelse ligner faktisk et alternativ. Den har både trådløst netværk og mulighed for 3G-netværk, skærmen er i 16:9-format og kan klare HDTV.

Prisen på 3.500 kroner ligger langt fra en almindelig ultralet bærbar, og i praksis føler man ikke, at der er tale om en netbook. Skærmen står klart og skarpt. Der er kortlæser, og med 6-cellersbatteri fik vi en batteritid på næsten syv timer.

Når du fx surfer på nettet og skriver tekst, mærker du ikke så meget, at der er tale om en netbook. Men så snart du bruger billedbehandling eller andet tungt, bliver det hurtigt klart, at processoren er en Intel Atom Z520. Den er på ingen måde langsom, men langtfra så stærk som de processorer, man finder i almindelige bærbare.

Til almindelige opgaver, der ikke er for tunge, er Acer Aspire One 751 faktisk et reelt alternativ til en let bærbar – og ikke et supplement. Men du bør sikre dig, at du ikke har behov for mere ydelse og mere end 2 GB ram.

Fakta
  • Stor skærm

  • Fuldt tastatur

  • Fornuftig pris

  • Flot bygget

  • Få opgraderingsmuligheder

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her