Cookie- og privatlivspolitik


Acer Aspire M7711

Prisen og funktionerne er attraktive for både spillere og dem, der bare vil have en kvik pc

Set til:

7.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Normalt er en såkaldt gaming-pc ikke blandt de billigste på markedet. 3D-spil stiller nemlig store krav til især processor, grafikkort og ram, så det er svært at gå på kompromis, og prisen løber nemt i vejret.

En pris på 7.000 kroner kan da også lyde lidt dyrt, men når pc’en er udstyret som denne Acer Aspire M7711, så begynder det at give mere mening.

Masser af udstyr
Computeren har heftigt grafikkort, quad core-processor, 1 TB harddisk og hele 8 GB ram. Acer Aspire M7711 er mere end en spil-pc. Den indbyggede tv-tuner gør den også til en multimediecentral, hvor du kan bruge Windows Vistas mediecenterdel til at optage udsendelser, se web-tv med mere. Der er naturligvis kortlæser, og maskinen er stærk nok både til billedbehandling og til afspilning af video. Computeren har dvd-brænder og plads til et ekstra drev, hvor man med fordel kan montere et Blu-ray-drev til filmbrug sammen med den medfølgende fjernbetjening. I midten på fronten kan du skyde en låge til side, og der er to skuffer, hvor du kan montere harddiske, som du nemt kan tage med dig. Det er perfekt til backup.

På fronten finder du også en lille vippelåge, der afslører tilslutninger til hovedtelefoner, mikrofon, USB- og FireWire-enheder. Det er meget praktisk, at man hurtigt kan tilslutte for eksempel gamepad og hovedtelefoner. Vores målinger og praktiske test viser, at Acer Aspire M7711 er i den hurtige ende af skalaen. Den klarer de fleste 3D-spil uden problemer. Vælger du høje skærmopløsninger i spil, hakker billedet lidt. Men til det meste er du godt kørende.

Larmer en del
Når du presser pc’en med krævende spil, støjer computeren en del, men når du bruger den normalt, er støjniveauet til at leve med.

Alt målt og vejet og sammenholdt med de mange muligheder og tilslutninger samt ikke mindst det praktiske design giver denne Aspire M7711 rigtig meget for pengene. Det er bare en skam, at den larmer.

Fakta
  • Kraftig grafikkort

  • Firekerneprocessor

  • Tv-tuner

  • God pris

  • Larmer

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her