Cookie- og privatlivspolitik


Acer Aspire Idea 510

Med fjernbetjening og afspilningsknapper på fronten ligner Acers mediecenter mere en dvd-optager end en computer.

Set til:

10.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Et mediecenter, der kan optage video, vise dvd-film og samtidig gør, at du kan komme på internettet inde i stuen er en genial løsning. Desværre har mange af slagsen været nærmest ubrugelige. At kombinere audio/video med en traditionel computer har vist sig at være ret svært.

Acers Idea 510 er på rette spor. Det er basalt blot en computer med Core 2 Duo processor og Vista Home Premium styresystem. Men kigger man nærmere på den, opdager man, at designet er enkelt, og at der er ur/dato og andre designfeatures, der signalerer mere harddiskoptager end PC.

Således også bagpå, hvor den er spækket med lyd- og billedtilslutninger. Du finder HDMI, component og hele to SCART-tilslutninger samt ikke mindst udgang til surroundlyd. Der er faktisk flere lyd- og videotilslutninger, end der er på mange videooptagere.

Der medfølger fjernbetjening, som giver mulighed for at gå direkte til mediefunktionerne i Windows. Acers egen software spiller godt sammen med Windows Vista.

Der medfølger også trådløst tastatur med pegeplade som på en bærbar computer. Du kan altså let bruge tastaturet uden for meget bøvl. Fint når computeren står i stuen.

Mediecenteret fungerer godt. Som computer er den, som man kan forvente. Som harddiskoptager fungerer den bedre end de fleste. Den starter hurtigt, og det er vigtigt, når den skal bruges til optagelser. Den er let at indstille både med hensyn til installering af TV-programmer, og når der skal optages.

Billedkvaliteten er ikke så god som på dvd. Den er lidt mere grynet og ikke så skarp som en 2000 kroners dvd-optager. Når der ses dvd-film går det bedre. Her er billedet skarpt, og farverne har god dybde.


Acers Idea 510 mediecenter viser de rigtige takter som mediecenter. Dens design og brugervenlighed er i topklasse. Nu mangler vi bare, at billedkvaliteten bliver lige så god som på en dvd-optager. Derfor er prisen på cirka 10.000 kroner i overkanten.

Fakta
  • Flot design

  • Høj brugervenlighed

  • Gode video- og lydtilslutninger

  • Ringe billedkvalitet

  • For dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her