Cookie- og privatlivspolitik


Acer Aspire iDea 510

Med en bunke tilslutningsmuligheder og en fornuftig pris er Acer Aspire iDea 510 et godt bud på familiens første mediecenter.

Set til:

8.998,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det første man bemærker, når man åbner kassen, der indeholder Acers Aspire iDea 510 er, at mediecentret har forklædt sig selv som noget, der ligner en ganske almindelig dvd-afspiller – og det er faktisk en rigtig god ting, for det kan måske hjælpe dem, der ellers har forbehold mod en computer i stuen. Hvis mediecentret ligner en dvd-afspiller, kan det få teknologien til at virke mere simpel.

Et prisskilt, der siger lige under 9.000 kroner, er rimeligt for et mediecenter med 510’s specifikationer.

Desværre holder det gode indtryk af iDea 510 ikke helt, når man tænder for mediecentret. Det larmer nemlig desværre noget mere end konkurrenterne. Det er ikke en katastrofe, men dog et irritationsmoment, at man skal finde sig i en snurrende blæser.

Til gengæld er det ikke et problem at tilslutte iDea 510, for på bagsiden finder man et hav af tilslutningsmuligheder. Der er både DVI og HDMI, coaxial og optisk digital lyd og masser af USB-stik på for- og bagsiden af mediecentret. Det er ganske glimrende og let at gå til.

Den indbyggede analoge/digitale tuner er til gengæld ikke helt tilfredsstillende, for der er problemer med kanalskifte, der kan være en smule sløvt. Billedkvaliteten er heller ikke helt på højde med konkurrerende modeller – i hvert fald ikke hvis der sættes et analogt signal i maskinen. Billedet virker simpelt hen en smule uskarpt.

Med en bunke tilslutningsmuligheder og en fornuftig pris er Acer Aspire iDea 510 et godt bud på familiens første mediecenter. Men der mangler det sidste på både støjniveauet og ydelsen, og billedkvaliteten på det analoge billede er en smule kornet.

Fakta
  • Ligner hifi

  • Har DVI og HDMI

  • Middelmådig ydelse

  • Larmer en smule

  • Analogt signal står ikke godt nok

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

 Trackball

Trackball

En trackball svarer til en mus, men i stedet for at flytte musen rundt på skrivebordet flytter du en kugle med fingrene.

Læs mere

Defragmentere

Defragmentering er at organisere filerne på harddisken sådan, at de ligger samlet. Defragmentering skaber også plads til nye filer og får generelt Windows til at arbejde hurtigere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her