Cookie- og privatlivspolitik


Acer Aspire 9423WSMi

Aspire 9423WSMi er bedst egnet til kontorbrug. Grafikkortet spænder ben for den samlede ydelse.

Set til:

7.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Acers billige bærbare er et lille transportabelt kontor. Basiskonfigurationen er yderst fornuftig, og så er der også blevet plads til et par enkelte overraskelser som understøttelsen af det hurtige gigabitnetværk og Bluetooth.

Dobbeltkerneprocessoren leverer egentlig en ret høj ydelse, og i kombination med de 2 GB hukommelse kan den snildt afvikle alle tænkelige kontor­programmer og stadig have masser af overskud. Der, hvor den halter, er på det relativt svage grafikkort, som trækker den samlede ydelse ned og gør den uegnet til meget tunge, grafikkrævende opgaver.

Aspire 9423 er stor og tung, og der er da også blevet plads til et tastatur inklusive de numeriske taster.

En anden fin detalje er, at den med det samme kan bruges til internet-­videokonferencer. Den har et lille fleksibelt 1,3-megapixels webkamera indbygget i skærmen, og så er der også en mikrofon.

Prisen er lav, og det kan vi lide. Med Aspire 9423 får man meget bærbar for pengene, og hvis man er ligeglad med at kunne spille de allernyeste grafikkrævende spil, er der masser af andre fornuftige og brugbare detaljer, man kan glæde sig over.

Acers brede 17-tommer-skærm leverer et fint billede med gode, skarpe farver. Dog er den en smule følsom på betragtningsvinklen, og man skal ikke rykke hovedet mange centimeter, før helt lyse eller mørke farver flyder sammen.

Aspire 9423WSMi er bedst egnet til kontorbrug. Fuldt tastatur og en fin bred skærm, men grafikkortet spænder ben for den samlede ydelse.

Fakta
  • Fuldt tastatur

  • God pris

  • Understøtter gigabitnetværk

  • Ingen FireWire

  • Svagt grafikkort

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her