Cookie- og privatlivspolitik


Acer Aspire 8930G 844G32Bn

Aspire 8930G er en stor og imponerende bærbar med masser af muskler og luksus, og selv om den også har sine småmangler som fx FireWire, så er vi begejstrede.

Set til:

9.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Acers bærbare har en stor og god skærm, og som en ekstra bonus har den også den høje HD-opløsning på 1920 x 1080 pixels. I kombination med de indbyggede 5.1-surround-højttalere og Blu-ray-drevet er Aspire 8930G en ren fornøjelse at se Blu-ray-film på.

Men roserne stopper ikke her, for processoren og grafikkortet leverer også en topydelse, der gør Aspire 8930G i stand til at spille de grafikkrævende 3D-spil og arbejde med tung billed- og video­behandling. Med den store skærm er Acers bærbare til gengæld også tung, så man skal ikke forvente at slæbe alt for meget rundt på den.

Den har selvfølgelig fuldt tastatur med de numeriske taster, og så er den i besiddelse af berøringsfølsomme medie­genveje (bl.a. afspil/pause, stop, frem, tilbage) kaldet CineDash. CineDash fungerer fint nok, men til tider kan de være lidt svagtopfattende, når man for eksempel prøver at skrue op eller ned for lydstyrken.

Generelt er basiskonfigurationen stærk med understøttelse af de hurtigste netværksstandarder, en stor harddisk og et webkamera, som sidder i rammen over skærmen. Der er også en lille mikrofon.

Aspire 8930G har trods alt også sine mangler. Der er fx ikke FireWire.

Aspire 8930G er en stor og imponerende bærbar med masser af muskler og luksus, og selv om den også har sine småmangler som fx FireWire, så er vi ovenud begejstrede.

Fakta
  • God skærm

  • Høj ydelse

  • Ingen FireWire

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her