Cookie- og privatlivspolitik


Acer Aspire 8920G 6A3G25Bn

Bortset fra manglen på FireWire er denne bærbare fra Acer en topmoderne multi­mediebærbar med masser af fine funktioner og muligheder.

Set til:

7.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Acer Aspire 8920G er en lækker multimediebærbar med en ekstra stor skærm på 18,4 tommer, surroundhøjttalere og et Blu-ray-drev. Der er kælet for detaljerne, og den bærbare er et imponerende syn.

Mediegenvejene er samlet på en trykfølsom plade til venstre for det almindelige tastatur. Her kan man blandt andet betjene Windows Vistas indbyggede mediecenter og Windows’ medieafspiller Media Player.

Konfigurationen er på de fleste områder helt moderne med en kraftig processor, 3 GB hukommelse, et stærkt grafikkort og understøttelse af de hurtigste netværksstandarder. Vi savner dog et FireWire-stik til DV-videooverførsel.

Surroundhøjttalerne lyder rigtig godt og giver en overraskende dybde og oplevelse i film og spil. Acer-skærmen leverer gode farver, og selv om der er en anelse for meget kontrast, er indtrykket positivt. Derudover er skærmens højde/bredde-forhold 16:9 som et bredskærms-tv og en smule smallere end det normale bredformat for pc-skærme i forholdet 16:10.

For at komme enhver tvivl til livs vil vi dog gøre opmærksom på, at skærmen på denne variant af modellen 8920G har en opløsning på 1680 x 945 pixels og IKKE er Full-HD (1920 x 1080 pixels), som Acer hævder på deres hjemmeside og på de klistermærker, der sidder på den bærbare.

Fakta
  • Høj ydelse

  • Blu-ray-drev

  • Stor, bred og god skærm

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her