Cookie- og privatlivspolitik


Acer Aspire 7520

Acer Aspire 7520 er en fin erstatning for en stationær pc.

Set til:

6.409,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Acer har en stor del af det danske marked for bærbare, og det er faktisk velfortjent, for de producerer nogle gode pc’er. Det er for så vidt også tilfældet med Acer Aspire 7520.

Designet er pænt og relativt strømlinet, men skæmmes af en væsentlig faktor: Aspire 7520 er enorm. Det kan være, at Acer vil forklare det med, at den store 17"-skærm fylder en del i landskabet, hvilket giver masser af overblik og muligheder. Det kan også være, at de vil hævde, at det indbyggede højttalersystem, der faktisk lyder af rigtig meget, kræver mere plads end gennemsnittet. Og de vil sige, at en computer med så relativt mange hestekræfter ikke kan fremstilles mindre. Og de har ganske givet ret i alle påstande. Det ændrer dog ikke på, at Acer Aspire 7520 er en af de allerstørste bærbare pc’er, vi har set. Den er kun lige akkurat slæbbar. Og alt andet lige, så vil de fleste nok gerne have deres bærbare pc med på farten en gang imellem.

Man kan dog, i modsætning til en stationær, slippe af med den ved at lægge den i en – stor – skuffe. Men ordet bærbar er altså en tilsnigelse. Bortset fra det er det dog nemt at få øje på de mange fordele. Den store skærm er rar at have, hvis man ikke har en ekstern skærm at slutte til, og det indbyggede webkamera er også en fordel. Specielt fordi det leverer en acceptabel kvalitet. Når man kombinerer den store skærm med en ganske habil dual-core-processor fra AMD, hele 2 GB ram og en harddisk på 250 GB, må man konstatere, at Acer simpelt hen er gået benhårdt efter at lave en erstatning for den stationære pc.

Desværre er den store skærm og de mange hestekræfter en hård belastning for batteriet, og Aspire 7520 har testens dårligste batterilevetid. Med skærmens baggrundsbelysning skruet helt op og ved afspilning af musik holdt batteriet kun lidt over en time.

Acer Aspire 7520 er en rigtig fin erstatning for en stationær pc. Det er de færreste, der kommer til at slæbe meget rundt på en bærbar af den størrelse. Når man dertil lægger en langtfra optimal batterilevetid, må man sige, at Acer Aspire egner sig bedst til skrivebordet.

Fakta
  • 17 tommer skærm

  • Hurtig processor

  • Masser af ram og harddiskplads

  • Tung

  • Stor

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her