Cookie- og privatlivspolitik


Acer Aspire 6920G

Gennemført lækker bærbar, der virker som et fuldblods mediecenter med Blu-ray og surroundlyd.

Set til:

10.995,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Tillad os at forklare overskriften: Acers nye Aspire-bærbare er verdens første bærbare med widescreenskærm i 16:9-format modsat 16:10-format, der er det normale for pc-skærme.

Det er oplagt at designe en bærbar med 16:9-skærm, da vi brugere mere og mere anvender pc’en som en underholdningsmaskine ud over de almindelige pc-opgaver som tekst- og billedbehandling og internet.

Med indbygget mediecenter kan vi oveni bruge den som fjernsyn og harddisk-optager, og disse funktioner har Acer 6920G da også.

Men skærmen er ikke kun i ”tv-widescreen”, den er også i HD-opløsning. Således har den hele 1920 x 1080 linjer og kan derfor køre alle HD-formater. Du finder da også et Blu-ray-drev, hvorfra du kan afspille Blu-ray-film. Gør du det, vil du opdage, at skærmen står utroligt skarpt og flot med en god glans. Det er en fornøjelse at se film i timevis og også nyde lyden fra de fem højttalere og den lille basenhed, der giver lyden god bund.

Skulle man alligevel synes, at skærmen er for lille, er der HDMI-udgang til fladskærmsfjernsynet i dagligstuen og også digital lyd­udgang til surround-anlægget. Denne del er også ret velfungerende, og du kan sagtens bruge Aspire 6920G som en erstatning for en regulær Blu-ray-afspiller.

Kvaliteten både fra lyd- og billedsiden er mindst lige så god som for eksempel fra en PlayStation 3. Det vil sige med meget skarpe billeder, som også er rolige, når der er meget bevægelse i billedet. Det har dog ikke helt den samme glans og farvedybde som en dyr stationær Blu-ray-afspiller til placering ved siden af fjern­synet.

Tæller man ikke Blu-ray-delen med, er Aspire 6920G stadig en ganske interessant bærbar til de knap 11.000 kroner, den koster.

Bestykningen med en Intel Core 2 Duo T9300-processor, GeForce 9500M GS-grafikkort, 4 GB ram og 320 GB harddisk gør den til en solid computer til en bred vifte af opgaver.

Den er hurtig på nettet, klarer de fleste spil uden at gå i stå, og i det hele taget virker den frisk og rap.

Læg dertil, at den er flot bygget og har et meget moderne og indbydende design, og man har på mange måder en komplet bærbar til alt fra almindelige pc-opgaver til ren underholdning. Den har vores helt klare anbefaling.

Fakta
  • Blu-ray-drev

  • Flot lyd

  • Flot design

  • Stor og god skærm

  • Kraftig processor og grafik

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her