Cookie- og privatlivspolitik


Acer Aspire 1410

Det flotte design, de små dimensioner og prisen gør Aspire 1410 attraktiv trods en lidt svag ydelse.

Set til:

3.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med en pris på 3.500 kroner kunne man tro, at her var tale om en netbook. Men Acer Aspire 1410 er faktisk en almindelig bærbar pc, bare med en størrelse og pris som en større netbook. Grænsen mellem de to typer pc’er – en almindelig bærbar og en netbook – er således mere flydende end nogensinde.

Til den lave pris på 3.500 kroner kan man ikke forvente en computer, der kan klare tunge opgaver og spil uden at hakke i det. Du får en bærbar med Intel Celeron 723-processor, et udmærket indbygget grafikkort fra Intel, 3 GB ram og 320 GB harddisk. Altså specifikationer, som ligger over selv gode netbooks, der typisk er udstyret med den svagere Intel Atom-processor, blot 1 GB ram og en mindre harddisk. Det er dog ikke en ydelse, hvor du kan forvente at køre krævende 3D-spil og videoredigering. Og vil du læse og brænde cd’er og dvd’er, må du have fat i et eksternt dvd-drev.

Til gengæld får du ifølge Acer hele seks timers batteritid – vi målte den til 5,5 timer, og vi brugte det trådløse net i hele målingen. Så det er absolut godkendt. Acer Aspire 1410 er en meget nydelig og flot bygget bærbar – dens blanke overflade, de store taster og rammen i metal rundt om tastaturet betyder en finish og et design, som syner og føles af mere, end prisen antyder.

LED-skærmen er meget lysstærk og med en god
dybde i farverne. Til tekst­behandling, mail og andre almindelige pc-opgaver føles Aspire 1410 god og hurtig, men så snart du presser den med grafik, spil eller andet, mærker du straks dens begrænsede power.

Aspire 1410 er en perfekt pc til dig, som ønsker en meget lille bærbar uden at skulle betale den høje pris for en traditionel bærbar maskine – men som dog er kraftigere end en netbook. Den niche udfyldes perfekt.

Fakta
  • Flot design

  • God, lysstærk skærm

  • Pris

  • Batteritid

  • Mangler cd-/dvd-drev

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Memorex Ultra TravelDrive 80GB

Memorex Ultra TravelDrive 80GB

En lille fin harddisk som er nem at have med gøre, og som er hurtig og lydløs.

Læs mere

Hama TravelDrive Mobile 1000 & 1

Hama TravelDrive Mobile 1000 & 1

TravelDrive 1000 & 1 er en gedigen lille kortlæser, som læser over ti forskellige typer hukommelseskort - desværre bare ikke CompactFlash.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her