Cookie- og privatlivspolitik


Zentropa politianmelder teleselskaber

Filmselskabet Zentropa har politianmeldt de danske teleselskaber, fordi Peter Aalbæk Jensen mener at salget af bredbåndsforbindelser er medvirken til hæleri.

Er de danske teleselskaber medskyldige i hæleri, når deres bredbåndsforbindelser bliver brugt til at hente film ulovligt på nettet? Det mener direktør for film- og produktionsselskabet Zentropa, Peter Aalbæk Jensen. Derfor har han nu politianmeldt teleselskaberne til Vestegnens Politi.

Han skriver i en pressemeddelelse at teleselskaberne bidrager til hæleri, fordi deres bredbåndsforbindelser bliver brugt til at hente film ulovligt. Derudover mener han, at politikerne skal gøre noget for at stoppe det, når den danske filmbranche allerede er i krise.

Direktør fra telekommunikationsindustrien, Jakob Willer udtaler til mobilsiden.dk, at teleselskaberne ikke har noget ansvar for det indhold, der sendes over nettet. Han håber, at det hele er en joke, da det vil være spild af politiets tid, hvis der rent faktisk er indgivet en anmeldelse.

Tal fra anti-piratgruppen RettighedsAlliancen viser, at fem Zentropa-titler er blevet hentet ulovligt næsten 9 millioner gange i perioden 1. juni til 1. september 2014. Den mest hentede er Lars Von Triers ”Nymphomaniac” med 5,5 millioner, herefter kommer ”Kvinden i buret” med 1,8 millioner, den oscar-nominerede ”Jagten” med 853.190, ”Melancholia” med 449.059 og til sidst ”Den skaldede frisør” med 246.365.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Alt om NemID og digital post

Alt om NemID og digital post

Her er 3 GRATIS GUIDER til NemID, borger.dk og digital post.

Læs mere

Få helt styr på Borger.dk

Få helt styr på Borger.dk

GRATIS GUIDE: Her viser vi, hvordan du bruger Borger.dk. Borger.dk er din internetportal, som giver let adgang til tusindvis af offentlige hjemmesider og servicer.

Læs mere

Få styr på digital post

Få styr på digital post

GRATIS GUIDE: I denne artikel viser vi, hvordan du får et NemID, opretter en Digital Postkasse og kommer i gang med at kommunikere med det offentlige.

Læs mere

Nyeste

Airbag til din telefon?

VIDEO: Nu kan du bare tabe din telefon - eller kan du?

Læs mere

4 tips til at blive en dronehaj

Det kan være svært at lære at flyve en drone. Vi har samlet de bedste begyndertips til, hvordan du kommer godt i gang.

Læs mere

Tjek mail - mens du laver mad

Smartwatches har indtil nu siddet på armen - nu kan de også hænge på væggen.

Læs mere