Cookie- og privatlivspolitik


Vi er gode til at lave hjemmesider i Danmark

Danmark er i front, når det gælder om at udarbejde brugervenlige hjemmesider. Det danske projekt "RoboBraille" vandt Europa-kommissionens pris, og "Min bolig" vandt Adobes Max Award i denne uge.

På en stort anlagt ministerkonference i Wien om it, kårede Europa-Kommissionen mandag aften vinderne af de prestigefyldte e-Inclusion Awards. Ud af næsten 500 nominerede projekter vandt det danske projekt RoboBraille prisen i kategorien ’it-tilgængelighed’.

RoboBraille er en e-mailbaseret oversættelsestjeneste udviklet af Synscenter Refsnæs og Sensus. Tjenesten er gratis for almindelige brugere og kan oversætte elektroniske dokumenter til syntetisk tale eller punktskrift. RoboBraille kan på den måde eksempelvis gøre elektroniske tekster tilgængelige for mennesker med synshandicap eller læseproblemer.

Min Bolig – det intelligente hjem – vandt i denne uge Adobe MAX Award ved den årlige MAX-konference, som løb af stablen i Milano den 1.-4. december. Adobe MAX Awards er en global prisuddeling, som belønner de mest engagerende brugeroplevelser på nettet, der er skabt ved hjælp af Adobes teknologier. Det var brugernes stemmer, der kårede Min Bolig som vinder blandt mere end 700 indsendte projekter ved en online afstemning.

Elsparefonden vil fortsat videreudvikle Min Bolig med nye, spændende funktioner, som kan hjælpe danskerne med at spare strøm og dermed også give en håndsrækning til miljøet. Den 20. december bliver der taget hul på to helt nye områder i Min Bolig. Det første er varmeområdet, som giver overblik over varmeforbrug og besparelsespotentialet. Det andet nye område er et arkiv, hvor brugeren bl.a. har mulighed for at uploade og opbevare sine fotos, kvitteringer og lignende. De eksisterende områder udbygges og forbedres også løbende.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Fremtidens mobil får e-ink i farver

Fremtidens mobil får e-ink i farver

E-ink-teknologien, kan bruges til stærkt strømbesparende smartphone-skærme.

Læs mere

Alt om virtual reality

Alt om virtual reality

Hvad er virtual reality? Hvad kan man bruge det til? Bliv klogere på virtual realitys vilde univers her.

Læs mere

Alt om NemID og digital post

Alt om NemID og digital post

Her er 3 GRATIS GUIDER til NemID, borger.dk og digital post.

Læs mere

Nyeste

Historien bag snooze

Et mekanisk vækkeur fra 1956 er årsag til, at snooze-tiden er ni minutter.

Læs mere

Fremtidens mobil får e-ink i farver

E-ink-teknologien, kan bruges til stærkt strømbesparende smartphone-skærme.

Læs mere

Airbag til din telefon?

VIDEO: Nu kan du bare tabe din telefon - eller kan du?

Læs mere