Cookie- og privatlivspolitik


Spar stort på pc-budgettet

Du kan spare masser af penge, når du skal have nyt og lækkert udstyr til computeren. Komputer for alle har søgt efter de største besparelser og kan præsentere dig for nogle superkraftige pris-reduceringer.

Selvom det forklares gang på gang, at man i dag kan få meget mere computer for pengene end nogensinde før, kan det gøres endnu billigere.

Hvis du gerne vil reducere dit pc-budget, handler det blandt andet om at spare på de overflødige ekstraudgifter, vælge de bedste annoncetilbud og i det hele taget kigge computerens indstillinger og forbrug lidt efter i sømmene. Der er ofte penge at spare på både udstyr og strømforbrug

Blot ved at gå lidt grundigt til værks, fandt vi besparelser på adskillige procent. Fx kan du, ved at bruge begge sider af papiret når du printer, ikke kun halvere dine papirudgifter, men også reducere miljøspil, og ved at vælge en blækbesparende skrifttype, reducerede vi vores blækforbrug med 20 procent.

De største besparelser ligger dog i at købe fornuftigt ind og vælge de rigtige tilbud. Både programmer, hardware og forbrugsstoffer som printerblæk og dvd-medier kan købes langt billigere, end hvad man måske ellers kan udledes til at tro uden ellers at gå for meget på kompromis med kvaliteten. Hvis du fx kan acceptere en leveringstid på en dag eller to ekstra, er der mange penge at spare ved at købe ind i udenlandske net¬butikker i stedet for herhjemme. Du skal heller ikke være bange for at købe dit næste tilbehør i et supermarked. De køber stort ind og har ofte glimrende slagtilbud.

Eller hvad med at sænke udgiften på dit internetforbrug? For hele 46 procent af vores læsere er det den ultimativt største post på deres pc-budget, og også her er der meget at spare – alt afhængigt af behov og pengepung.

Med Komputer for alle nummer 6/2010, som er på gaden nu, afslører vi nogle tips og tricks der kan skære kraftigt ned på dine computerudgifter. Og du kan oven i købet ved samme lejlighed blive mere ressourcebesparende, gavne den internationale samhandel og udlede mindre CO2.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Alt om virtual reality

Alt om virtual reality

Hvad er virtual reality? Hvad kan man bruge det til? Bliv klogere på virtual realitys vilde univers her.

Læs mere

Alt om NemID og digital post

Alt om NemID og digital post

Her er 3 GRATIS GUIDER til NemID, borger.dk og digital post.

Læs mere

Få helt styr på Borger.dk

Få helt styr på Borger.dk

GRATIS GUIDE: Her viser vi, hvordan du bruger Borger.dk. Borger.dk er din internetportal, som giver let adgang til tusindvis af offentlige hjemmesider og servicer.

Læs mere

Nyeste

Airbag til din telefon?

VIDEO: Nu kan du bare tabe din telefon - eller kan du?

Læs mere

4 tips til at blive en dronehaj

Det kan være svært at lære at flyve en drone. Vi har samlet de bedste begyndertips til, hvordan du kommer godt i gang.

Læs mere

Tjek mail - mens du laver mad

Smartwatches har indtil nu siddet på armen - nu kan de også hænge på væggen.

Læs mere