Google Glass Lufthavn

Smarte briller i lufthavnen

Københavns Lufthavn er den første i verden til at bruge Googles intelligente briller Google Glass. Efter to måneders brug er det en succes.

Næste gang du står i lufthavnen og med panik i stemmen spørger, hvor din gate befinder sig, kan det være at svaret findes med et par Google briller. Medarbejderne i Københavns lufthavn har nemlig i de sidste to måneder prøvet to af de såkaldte Google Glass. Forsøget har været så stor en succes, at lufthavnen nu undersøger, hvordan teknologien kan indføres permanent.

Google Glass er en brille med en lille skærm i højre side. På denne skærm kan du se alt lige fra vejkort til sms-beskeder. I Københavns lufthavn er brillen blandt andet blevet brugt til at oversætte sætninger og til at finde svar på spørgsmål. Især det, at medarbejderne har hænderne fri til at hjælpe med check in og bagage, har været en stor fordel i forsøget.

Det ligger endnu ikke klart, hvornår teknologien bliver en del af hverdagen i lufthavnen, men Københavns Lufthavn håber, at der i fremtiden bliver flere medarbejdere med en smart brille på hovedet.

Måske er du interesseret i ...