Nokia Thermo er et smart termometer til din smartphone

Tjek influenza-feberen på din smartphone

Det er efterår, og influenzasæsonen står for døren. Hvis du eller børnene bliver ramt af sygdom, kan I nu tjekke temperaturen infrarødt og få resultatet direkte på din smartphone.

13. oktober 2017 af Henning Dadkhah Rasmussen

Nu kan du bruge din smartphone som assistent, når du skal måle, hvor høj feberen er. 

Det smarte termometer Nokia Thermo måler temperaturen ved hjælp af 16 indbyggede infrarøde dioder. Der laves på et øjeblik hele 4.000 målinger, og Thermo finder så automatisk det varmeste sted at måle. På den måde kan du fx måle temperaturen på børnenes pander og slippe for de sædvanlige protester. 

Ifølge Nokia skulle resultaterne være klinisk korrekte og dermed ligeså præcise som andre målemetoder.

Se alle resultater i en app

Når du har målt temperaturen, vises resultatet straks på den indbyggede skærm, og en diode viser med farverne grøn, gul og rød, hvor alvorlig feberen er. 

Samtidig sendes resultaterne til Nokias helbreds-app, hvor du kan se historik over alle målinger og endda oprette forskellige brugere i familien, og se deres temperaturer individuelt. Her kan du også finde information om forskellige sygdomme og medicin, der passer på de aktuelle målinger.

Nokia Thermo koster cirka 750 kroner, og du kan læse om den her.

Nokia Thermo er et smart termometer til din smartphone

Med det smarte termometer slipper du for at tilføre smerte, når du skal måle temperaturen. Det klares nemt på fx panden med infrarøde dioder.

I den officielle video herunder kan du se en demonstration af, hvordan termometret virker.

Måske er du interesseret i ...