Cookie- og privatlivspolitik


Russiske hackere til leje

For næsten ingen penge kan man leje russiske hackere til at hacke din mailkonto eller kapre din pc. Det koster fx kun sølle 58 kroner at få hackerne til at sende en million spammails ud til tilfældige email-adresser.

Sikkerhedsfirmaet Trend Micro har igennem længere tid overvåget populære forummer for russiske hackere, for at kortlægge hvad der efterspørges, sælges og betales for af ulovlige digitale ydelser. Resultatet af overvågningen er en komplet prisliste over kriminelle digitale ydelser, der sælges som hyldevarer af hackere.


Prisliste:

 • Hacking af e-mail-konti og konti på sociale medier: Pris: 936 kr. pr. stk.
 • Ransomeware/Winlocker: Software, som er designet til at fryse en computer og efterfølgende kræve løsepenge af brugeren, hvis han eller hun vil have frigivet sin computer igen. Pris: 58-116 kr.
 • Denial-of-service-angreb: Hacker-angreb på computere eller websites med det mål at få dem til at gå ned. Pris (afhængig af tid): 58 kr. (en time) – 6760 (en måned) kr.
 • Trojansk hest: Et skadeligt program forklædt som et almindeligt computerprogram til at aflure og stjæle kodeord fra browsere som fx Firefox, Chrome og Safari. Pris: 46 kr.
 • Botnet: Et netværk af kaprede computere, som er styret fra ét centralt kontrolcenter, og som kan bruges til forskellige typer af angreb. Pris: 1160 kr. for et botnet med 2000 computere.
 • Exploits: Programmer, som udnytter huller i andre programmer, fx browsere, med det formål at installere skadelige programmer. Lejepriser: 145 (et døgn) – 2320 kr. (en måned).
 • Udsendelse af spam-mails: Pris: 58 kr. (sendt til en million tilfældige adresser) - 2900 kr. (en million adresser fra databaser).
 • SMS-spam: Pris: 870 kr. for 10.000 sms’er.
 • Skype-spam-værktøj. Pris: 232 kroner.
 • File crypting: Service, som skjuler skadelig kode for sikkerhedssoftware. Pris: 58-87 kr.
 • Tjek af huller i sikkerhedssoftware: Tjeneste, som gør det muligt at tjekke, om en skadelig fil bliver genkendt af diverse sikkerhedsprogrammer. Pris: 145 – 174 kr. for et månedsabonnement.
 • Windows-rootkit: Program, som skjuler bestemte elementer og processer fra computerens operativsystem. Pris: 1694 kroner.
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Alt om virtual reality

Alt om virtual reality

Hvad er virtual reality? Hvad kan man bruge det til? Bliv klogere på virtual realitys vilde univers her.

Læs mere

Alt om NemID og digital post

Alt om NemID og digital post

Her er 3 GRATIS GUIDER til NemID, borger.dk og digital post.

Læs mere

Få helt styr på Borger.dk

Få helt styr på Borger.dk

GRATIS GUIDE: Her viser vi, hvordan du bruger Borger.dk. Borger.dk er din internetportal, som giver let adgang til tusindvis af offentlige hjemmesider og servicer.

Læs mere

Nyeste

Airbag til din telefon?

VIDEO: Nu kan du bare tabe din telefon - eller kan du?

Læs mere

4 tips til at blive en dronehaj

Det kan være svært at lære at flyve en drone. Vi har samlet de bedste begyndertips til, hvordan du kommer godt i gang.

Læs mere

Tjek mail - mens du laver mad

Smartwatches har indtil nu siddet på armen - nu kan de også hænge på væggen.

Læs mere