Black Friday

Pas på de falske Black Friday-tilbud

På Black Friday lokker butikkerne med gode tilbud - men pas på; ikke alle tilbud er værd at gå efter.

16. november 2016

Først importerede vi mors dag og siden Halloween fra USA, og for nogle år siden valgte den danske detailbranche så også at hente fænomenet Black Friday, der er en særlig tilbuds-fredag dagen efter Thanksgiving i det amerikanske.

I virkeligheden er der blot tale om samme fremgangsmåde, som når butikkerne endnu en gang holder fødselsdag, jubilæum eller oprydningssalg - altså småtilbud, hvor du typisk sparer 5-10 procent, hvis du endda overhovedet sparer så meget.

Pas på førpriserne For selvom besparelsen vist med før- og efterpriser kan se imponerende ud, så viser erfaringen, at der kan være grund til at være skeptisk, hvis tilbuddet lyder lidt for godt.

Det er ikke uset i dansk detailhandel, at førpriserne har fået et nøk opad, når de skal præsentere besparelserne - selvom dette naturligvis er i strid med god markedsføringsskik.

I stedet for at tage butikkernes ord for det, anbefaler vi derfor at du selv undersøger sagen nærmere.

Tjek prisudviklingen hos Pricerunner På prissammenligningssiden Pricerunner kan du nemt og hurtigt finde et produkt, du har set på tilbud til Black Friday.

Her kan du se, om tilbuddet allerede kan matches af konkurrerende butikker, ligesom du i højre side kan se en graf over prisudviklingen. Det afslører lynhurtigt, om tilbuddet er reelt eller blot er det rene bluff.

På Pricerunner kan du også se en oversigt over alle butikkernes bedste Black Friday-tilbud. God jagt!

Få et overblik over alle Black Friday-tilbud her

Måske er du interesseret i ...