Cookie- og privatlivspolitik


Video: Verdens vildeste skateboard

Skateboardet Stary har motor og kører så stærkt, at du tror, at det er løgn.

Årets julegaveidé? Glem alt om Segboards, Hoverboards og hvad alle de små, motoriserede køretøjer nu ellers hedder. Det nyeste hit er et fascinerende hurtigt skateboard med navnet Stary.

Skateboardet Stary er udstyret med en lille kraftig motor, der giver en topfart på hele 30 km/t - og tempoet styrer du via en fjernbetjening, du holder i hånden. Det ultratynde batteri er helt skjult i brættet og leverer strøm nok til 15 km på en opladning, fortalte brættets kinesiske udviklere på it-messen CES Asia 2016 i Shanghai.

Let og elegant
Vi har før set bud på skateboards med motor, men på disse tidligere modeller skulle du styre farten med den ene fod - hvilket er overraskende svært, når man samtidig prøver at kontrollere skateboardet. Derudover har de typisk haft store batterier, som gjorde skateboardet både tungt og klodset, men også dette problem har kineserne løst på imponerende vis. Vidste man ikke bedre, kunne motoriserede Stary nemt forveksles med et helt almindeligt skateboard...

... bortset lige fra prisen naturligvis: Stary er endnu ikke på markedet, men forventes at få en pris på 899 dollars (lige under 6.000 kroner).

> Se flere skøre opfindelser her


Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Talestyret computer i bilen

Talestyret computer i bilen

Microsofts vil have sit interaktive informations- og dialogsystem Commute UX ind i din bil. Det er Microsofts vision, at du med den kan få alverdens informationer om vejr og trafik direkte ind i bilen udelukkende ved at tale til computeren.

Læs mere

Mus med telefon

Mus med telefon

Sony vil nu lave en pc-mus, som du også kan bruge til IP-telefoni.

Læs mere

Robotter i hjemmet

Robotter i hjemmet

Firmaet Meccano har snart en robot klar til hjemmet, skriver den britiske avis "The Daily Telegraph". Robotten går under navnet Spyke, er baseret på trådløs teknologi og oplader sig selv når den er ved at løbe tør for strøm.

Læs mere

Nyeste

Airbag til din telefon?

VIDEO: Nu kan du bare tabe din telefon - eller kan du?

Læs mere

4 tips til at blive en dronehaj

Det kan være svært at lære at flyve en drone. Vi har samlet de bedste begyndertips til, hvordan du kommer godt i gang.

Læs mere

Tjek mail - mens du laver mad

Smartwatches har indtil nu siddet på armen - nu kan de også hænge på væggen.

Læs mere