beer pong

Pongbot giver dig det ultimative spil beer pong

Pongbot er en Kickstarter-projekt, der kan sætte gang i enhver fest! Robotten giver nemlig det populære drikkespil beer pong en helt ny dimension,

29. august 2016

Glemt alt om traditionelle beer pong-spil, hvor du næsten med lukkede øjne kan sende bordtennisbolden sikkert i dine venners ølkrus. Pongbot er en ny gadget, der kan tilføre en ny dimension til den populære ølsport, beer pong.

Robotten, Pongbot, kan køre ét til fem krus rundt på bordet og gøre det væsentligt sværere at lande den lille runde i modstanderens plastikglas. Robotten kan både køre i tilfældige baner, men der medfølger også en fjernbetjening, så du kan forsvare din ølkrus ved at køre robotten utilregneligt rundt på bordet.

Der er med andre ord tale om en videreudvikling af et koncept, som de seneste måneder har floreret på sociale medier, hvor unge amerikanere har brugt robotstøvsugeren Roomba til lignende formål.

Pongbot er et helt nyt projekt på crowdfunding-siden Kickstarter, hvor almindelige mennesker kan kaste penge efter gode ideer - som fx Pongbot. Du får dog bestemt også noget for penge, for bliver projektet realiseret, bliver du blandt de første, der kan prale af at have en beer pong-robot kørende!

Du kan læse mere om projektet her

Måske er du interesseret i ...