Cookie- og privatlivspolitik


Pc'en lægger den perfekte makeup

Snart kan kvinder spørge computeren om de ser godt nok ud efter de har taget makeup på. Det kan lade sig gøre med ny software præsenteret på CeBIT-messen.

Ikke alle kvinder har lige nemt ved at finde ud af, hvordan man lægger den perfekte makeup. Det vil Max Planck Instituttet i Tyskland lave om på med deres nyeste program, som de viste frem på CeBIT-messen i Hannover. Ved hjælp af et webcam eller et digitalkamera kan kvinder i alle aldre indlæse et billede af dem selv i programmet, hvorefter det vil analysere ansigtet og foreslå den bedste makeup, der fremhæver alle kvindens bedste sider.

Forstå din pc, læs Komputer for alle
Se alle de gode tilbud herProgrammet benytter sig af en database med 3D-modeller af 60 forskellige kvinder, som alle har fået taget billeder med og uden makeup, og et billede med makeup lagt af en professionel. De 60 kvinders ansigtstræk bliver sammenlignet med en 3D-model af brugerens ansigt, og ud fra resultatet opbygger programmet den bedste makeup-kombination. Ind til videre er Makeup-programmet stadig i udviklingsfasen, men producenterne regner med, at kunne have et færdigt produkt klar i løbet af det næste år, og til den tid vil der være flere tusinde kvinder i databasen, så resultatet bliver endnu mere præcist. Med tiden er det også målet, at brugerne kan bede programmet om at komme med makeup-forslag til forskellige situationer - for eksempel fest eller arbejde. Derudover arbejder Max Planck Instituttet også på, at programmet skal kunne kvalitetstjekke den makeup, du allerede har lagt, og komme med forslag til, hvordan man dækker småfejl som skønhedspletter og ar.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Alt om virtual reality

Alt om virtual reality

Hvad er virtual reality? Hvad kan man bruge det til? Bliv klogere på virtual realitys vilde univers her.

Læs mere

Gem dine vigtigste dokumenter i brandsikker NAS

Gem dine vigtigste dokumenter i brandsikker NAS

CES, Las Vegas: Hvad ville der ske med dine data, hvis dit hus brændte ned? ioSafe N2 kan klare ilden, og redde dine data.

Læs mere

Send dufte over telefonen

Send dufte over telefonen

Smartphones kan i dag sende både lyd, billeder og beskeder, og snart kan dufte tilføjes til den liste.

Læs mere

Nyeste

Airbag til din telefon?

VIDEO: Nu kan du bare tabe din telefon - eller kan du?

Læs mere

4 tips til at blive en dronehaj

Det kan være svært at lære at flyve en drone. Vi har samlet de bedste begyndertips til, hvordan du kommer godt i gang.

Læs mere

Tjek mail - mens du laver mad

Smartwatches har indtil nu siddet på armen - nu kan de også hænge på væggen.

Læs mere