Cookie- og privatlivspolitik


Nu får du mange flere muligheder for mobil betaling

Flere firmaer vil være med i kampen om at blive din foretrukne løsning, når det drejer sig om betaling via NFC, der af mange regnes for fremtidens betalingsmetode.

Mange smartphones er i dag udstyret med NFC, Near field communication, der fx gør dig i stand til at betale i butikker, ved blot at holde din telefon hen til en speciel læser, som også er indbygget i nyere Dankort-terminaler. NFC-betaling er ikke særligt udbredt endnu, men det regnes alligevel for at være fremtidens betalingsform.

I den seneste tid har flere store firmaer meldt sig på banen med produkter, der gør dig i stand til nemt at benytte flere bankkonti via din smartphone eller dit smartwatch.

Apple annoncerede deres Apple Pay tilbage i september, og de seneste dage har Google fulgt trop med Android Pay, Samsung med Samsung Pay og senest PayPal med en opdateret version af deres PayPal Here.

Selvom Apple Pay blev annonceret allerede sidste år, er det stadig kun tilgængeligt i Nordamerika, hvilket giver de andre firmaer mulighed for at få et forspring i andre lande: Fx vil PayPal Here først blive tilgængeligt i Australien og Storbritannien.

Googles Android Pay vil forsøge at erobre markedet ved at lade butikker og firmaer bygge deres egne betalings-løsninger med Android Pay som grundlag. Google har også nævnt, at de vil arbejde tæt sammen med Samsung for at sikre, at Android Pay og Samsung Pay kan fungere sideløbende.

De ovenstående betalingssystemer virker kun i butikker med en NFC-læser og ved onlinehandel, men her skiller Samsung Pay sig ud: Samsung Pay virker også sammen med en ganske almindelig magnetlæser, som du kender det fra Dankort-terminaler. Samsung Pay vil blive tilgængeligt i Sydkorea og USA til sommer, og senere i Europa.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Fremtidens mobil får e-ink i farver

Fremtidens mobil får e-ink i farver

E-ink-teknologien, kan bruges til stærkt strømbesparende smartphone-skærme.

Læs mere

Alt om virtual reality

Alt om virtual reality

Hvad er virtual reality? Hvad kan man bruge det til? Bliv klogere på virtual realitys vilde univers her.

Læs mere

Slut med besværlige pasfotos

Slut med besværlige pasfotos

Snart skal du ikke længere bekymre dig om grimme pasfotos og hvad lovgivningen siger billedet skal indeholde. En ny internettjeneste præsenteret på CeBIT-messen, gør hele arbejdet for dig ved hjælp af dit webcam og din printer.

Læs mere

Nyeste

Fremtidens mobil får e-ink i farver

E-ink-teknologien, kan bruges til stærkt strømbesparende smartphone-skærme.

Læs mere

Airbag til din telefon?

VIDEO: Nu kan du bare tabe din telefon - eller kan du?

Læs mere

4 tips til at blive en dronehaj

Det kan være svært at lære at flyve en drone. Vi har samlet de bedste begyndertips til, hvordan du kommer godt i gang.

Læs mere