Cookie- og privatlivspolitik


Gør dit skrald til lækker lyd

Nu kan du bruge dine tomme plastikflasker og mælkekartoner til at spille musik på. En smart højttaler, der netop nu udstilles på CeBIT-messen, sættes fast på gammelt affald og skaber lyd i rummet.

På alle store IT-messer rundt omkring i verden er de asiatiske producenter altid rigt repræsenteret med et bredt udvalgt af mere eller mindre ubrugelige ting til computere og mobiltelefoner, og CeBIT-messen i Tyskland er ingen undtagelse. Men heldigvis er der også guldkorn at finde blandt de små gadgets.

Et enkelt produkt med navnet Vibroy har formået at få en mindre folkeskare til at samle sig omkring firmaet Xenics’ stand. Det er en lille aflang plastikcylinder, som kan forvandle de fleste overflader til højttalere, hvis man klistrer den ene ende fast på dem. De entusiastiske medarbejdere på producentens stand demonstrerer deres produkt på et bredt sortiment af husholdningsskrald fra papkasser til tomme flasker og mælkekartoner, og alle sammen virker perfekt som midlertidige højttalere. Ifølge producenten kan alle overflader bruges, så længe de kan vibrere en smule, men det bedste resultat får man ved at bruge højtaleren på hule genstande som en papkasse. Den lille enhed bruger to almindelige batterier, som skulle være i stand til at holde den kørende i seks timer, hvilket gør den perfekt til skovturen eller stranden, hvor man normalt ikke har adgang til højttalere. Folkene fra Xenics regner med at vibrationshøjttaleren kommer til det europæiske marked senere på året, hvor den vil koste omkring 200 kroner.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Alt om virtual reality

Alt om virtual reality

Hvad er virtual reality? Hvad kan man bruge det til? Bliv klogere på virtual realitys vilde univers her.

Læs mere

Ny teknologi

Ny teknologi

Læs vores nyheder om nye trends, ny computerteknologi og forskning.

Læs mere

Slut med besværlige pasfotos

Slut med besværlige pasfotos

Snart skal du ikke længere bekymre dig om grimme pasfotos og hvad lovgivningen siger billedet skal indeholde. En ny internettjeneste præsenteret på CeBIT-messen, gør hele arbejdet for dig ved hjælp af dit webcam og din printer.

Læs mere

Nyeste

Airbag til din telefon?

VIDEO: Nu kan du bare tabe din telefon - eller kan du?

Læs mere

4 tips til at blive en dronehaj

Det kan være svært at lære at flyve en drone. Vi har samlet de bedste begyndertips til, hvordan du kommer godt i gang.

Læs mere

Tjek mail - mens du laver mad

Smartwatches har indtil nu siddet på armen - nu kan de også hænge på væggen.

Læs mere