nyheder/cool_145.jpg

Afkøling til varme bærbare

Et smart computer-underlag med afkøling, og stikket i USB-porten, så behøver du nu ikke være urolig for, om din bærbare computer bliver for varm, når du sidder i sofaen.

18. marts 2009

Ifølge Logitech er halvdelen af os nervøse for, hvad der kan ske, når vores bærbare computer bliver varm. Derfor har Logitech i dag introduceret Cooling Pad N100, som kan afkøle din bærbare computer, når du bruger den i sofaen.

Den bærbare computer er for længst blevet det foretrukne valg for de fleste mennesker, når det gælder computere til hjemmet. Over 60 procent af de adspurgte, i en undersøgelse foretaget af Logitech, siger, at de bruger deres bærbare, mens de sidder eller ligger i sofaen. Mange af dem udtrykker bekymring over om varmeafgivelsen fra den bærbare måske kan ødelægge eller gøre deres computer langsommere.

Cooling Pad N100 er designet med små huller i overfladen, og en ventilator der fordeler luften rundt om din bærbare på en stille og ensartet måde. Luftindtag sidder bagpå i modsætning til andre kølepuder, der er konstrueret til at skabe luftstrømme fra vinkler, som let kan blive blokeret af løst hængende tøj. Det faste underlag beskytter din computer og den interne ventilator mod støj og i det hele taget imod at blive beskadiget. Cooling Pad N100 får strøm via et usb-kabel med lavt energiforbrug, og har kun en minimal påvirkning af din bærbare computers batteriforbrug.

Cooling Pad N100 kan købes i butikkerne fra næste måned og koster 225 kr.

Måske er du interesseret i ...