Cookie- og privatlivspolitik


Afkøling til varme bærbare

Et smart computer-underlag med afkøling, og stikket i USB-porten, så behøver du nu ikke være urolig for, om din bærbare computer bliver for varm, når du sidder i sofaen.

Ifølge Logitech er halvdelen af os nervøse for, hvad der kan ske, når vores bærbare computer bliver varm. Derfor har Logitech i dag introduceret Cooling Pad N100, som kan afkøle din bærbare computer, når du bruger den i sofaen.

Den bærbare computer er for længst blevet det foretrukne valg for de fleste mennesker, når det gælder computere til hjemmet. Over 60 procent af de adspurgte, i en undersøgelse foretaget af Logitech, siger, at de bruger deres bærbare, mens de sidder eller ligger i sofaen. Mange af dem udtrykker bekymring over om varmeafgivelsen fra den bærbare måske kan ødelægge eller gøre deres computer langsommere.

Cooling Pad N100 er designet med små huller i overfladen, og en ventilator der fordeler luften rundt om din bærbare på en stille og ensartet måde. Luftindtag sidder bagpå i modsætning til andre kølepuder, der er konstrueret til at skabe luftstrømme fra vinkler, som let kan blive blokeret af løst hængende tøj. Det faste underlag beskytter din computer og den interne ventilator mod støj og i det hele taget imod at blive beskadiget. Cooling Pad N100 får strøm via et usb-kabel med lavt energiforbrug, og har kun en minimal påvirkning af din bærbare computers batteriforbrug.

Cooling Pad N100 kan købes i butikkerne fra næste måned og koster 225 kr.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Blu-Ray tæt på at vinde formatkrig 

Blu-Ray tæt på at vinde formatkrig 

Filmselskabet Warner vil ikke længere udgive film i HD DVD-formatet.

Læs mere

Ny teknologi

Ny teknologi

Læs vores nyheder om nye trends, ny computerteknologi og forskning.

Læs mere

Slut med besværlige pasfotos

Slut med besværlige pasfotos

Snart skal du ikke længere bekymre dig om grimme pasfotos og hvad lovgivningen siger billedet skal indeholde. En ny internettjeneste præsenteret på CeBIT-messen, gør hele arbejdet for dig ved hjælp af dit webcam og din printer.

Læs mere

Nyeste

Airbag til din telefon?

VIDEO: Nu kan du bare tabe din telefon - eller kan du?

Læs mere

4 tips til at blive en dronehaj

Det kan være svært at lære at flyve en drone. Vi har samlet de bedste begyndertips til, hvordan du kommer godt i gang.

Læs mere

Tjek mail - mens du laver mad

Smartwatches har indtil nu siddet på armen - nu kan de også hænge på væggen.

Læs mere