Telenor logo

Microsoft og Telenor i nyt samarbejde

Teleselskabet Telenor og it-giganten Microsoft har nu indgået et samarbejde, der kommer de 600.000 eksisterende privatkunder hos Telenor til gode.

2. oktober 2014

Nu er Telenor klar med det næste skridt i kampen om mobilkunderne. Det inkluderer et storstilet samarbejde med Microsoft, hvis produkter bliver en del af mobilabonnementerne hos Telenor. Helt konkret vil det sige, at alle nuværende kunder hos Telenor får 100 GB gratis plads på Microsofts online drev OneDrive. Derudover får kunder med et familieabonnement også 5 gratis licenser til Office pakken ”Office 365 Home,” der også virker på Smartphones og tablets.

Ifølge Telenors direktør, Marek Slacik er samarbejdet det første af sin art i hele verden. Og han lægger vægt på, at der er størst fokus på selskabets eksisterende kunder, der alle får glæde af samarbejdet. Men selvfølgelig håber han også, at de nye tilbud kan tiltrække flere kunder.

Samarbejdet er en del af Telenors stort anlagte kampagne, der går ud på, at selskabet vil give kunderne bedre netværk, bedre service og mere enkelthed. Og nu også gratis Office-pakke og lagerplads hos Microsoft.

Den 8.oktober kan du købe abonnementerne i butikkerne, og i løbet af november vil tilbuddet blive rullet ud til eksisterende Telenor-kunder.

Måske er du interesseret i ...