nyheder/ic145.jpg

Mere internet i togene

I 2009 bliver det muligt at komme på internettet i toge på strækningen København-Århus.

Snart kan du koble dig på internettet i alle intercity- og intercity-lyntog mellem Københavns Hovedbanegård og Århus. En ny aftale mellem TDC og DSB skal sikre togrejsende kunderne adgang til trådløst netværk, baseret på TDC Hotspot.

Komputer for alle har tidligere testet DSB's internetservice, der foreløbig findes på udvalgte afgange på strækningen København-Korsør. Og selv om det er en dyr fornøjelse, hvis man vil bruge andre hjemmesider end DSB's og TDC's, er det en klippestabil forbindelse. Hastigheden er også høj, men kan være svingende når forbindelsen deles med andre brugere i toget. Ifølge DSB udvider man ordningen på baggrund af et stort ønske fra kunderne.

"I konkurrencen med bil og fly er internetadgang i toget et yderligere argument for toget som et positivt og værdifuldt tilvalg i kundernes bevidsthed. Uanset, om man rejser hver dag eller blot nogle gange om året, skal toget være en god oplevelse, og internetadgangen vil helt klart bidrage hertil", siger Mogens Jønck, direktør for DSB Kommerciel.

Måske er du interesseret i ...