Cookie- og privatlivspolitik


Masser af trængsel på IFA-messen

I Berlin viser elektronikbranchen hvert år i august/september de kommende nyheder på en af verdens største forbrugerelektronikmesser. Komputer for alle var med ved åbningen.

Hvert år tiltrækker den berlinske IFA-messe hundredvis af købere og sælgere af elektronik og tusinder af nysgerrige besøgende, som vil have et indblik i de nyeste milepæle i bl.a. computerudstyr, fjernsyn og højttalere. Og med sine 26 haller spredt ud over et område så stort, at der kører busser og endda flyver helikopter fra hal til hal, er IFA er glimrende sted at få stillet nysgerrigheden.

Det helt store fokus i år var ikke overraskende på fladskærme i enhver afskygning. Fjernsyn i en størrelse, så en projektor til stuen er overflødig, elektroniske billedrammer fra ukendte producenter i asien og bærbare medieafspillere med displays, der er større og kan vise endnu flere farver.

Mange producenter havde også valgt at vise deres nyeste MP3-afspillere og filmafspillere, men her var der dog ingen revolution på vej.

Markedet for bærbare splittes tilsyneladende op i to dele: computere med kæmpe skærme og større tastatur, som helt kan erstatte den stationære pc i hjemmet, men til gengæld er alt andet end praktiske, hvis de skal med i tasken. Og så mini-bærbare, der kan ligge i en dametaske, og især er tiltænkt et liv på farten. Firmaet LGs kommende mini-bærbare har endda en skærm, der kan vrides rundt og klappes oven på tastaturet med skærmen opad. Det er samtidig en berøringsfølsom skærm, så man i stedet for tasterne kan trykke direkte på skærmen og endda skrive håndskrift, der automatisk laves om til et Word-dokument.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Alt om virtual reality

Alt om virtual reality

Hvad er virtual reality? Hvad kan man bruge det til? Bliv klogere på virtual realitys vilde univers her.

Læs mere

Alt om NemID og digital post

Alt om NemID og digital post

Her er 3 GRATIS GUIDER til NemID, borger.dk og digital post.

Læs mere

Få helt styr på Borger.dk

Få helt styr på Borger.dk

GRATIS GUIDE: Her viser vi, hvordan du bruger Borger.dk. Borger.dk er din internetportal, som giver let adgang til tusindvis af offentlige hjemmesider og servicer.

Læs mere

Nyeste

Airbag til din telefon?

VIDEO: Nu kan du bare tabe din telefon - eller kan du?

Læs mere

4 tips til at blive en dronehaj

Det kan være svært at lære at flyve en drone. Vi har samlet de bedste begyndertips til, hvordan du kommer godt i gang.

Læs mere

Tjek mail - mens du laver mad

Smartwatches har indtil nu siddet på armen - nu kan de også hænge på væggen.

Læs mere