Køb billige julegaver NU!

Julen i Danmark har udviklet sig til den rene ødselsfest, men sådan er det ikke i Kina. Køb dine julegaver til spotpris her og få dem leveret inden jul!

16. november 2016 af Henning Rasmussen

Når du handler i Kina, kan du købe fx kabler og adaptere til 10 og 20 kroner, og det er endda med gratis fragt. Til sammenligning kan man knap sende et julekort til familien i Thy for 10 kroner.

Det gør Kina attraktivt som marked for de julegavekøb, der normalt kan risikere at trække bunden ud af julemånedens budget. Den eneste ulempe ved pakkernes lange rejse fra landet i østen er leveringstiden, der normalt er 2-5 uger.

Men hvis du bestiller dine gaver nu i november, kan du nå at modtage dem inden juleaften.

En overflod af billige produkter på eBay

Det nemmeste er at handle på den amerikanske auktionsside eBay, hvor der findes tusinder af kinesiske forhandlere. Det betyder dog, at du skal søge efter din vare på engelsk.

Som eksempel har vi fundet et par praktiske ørevarmere til 99 cent - eller 5 danske kroner. De koster 699 kroner i samme stil i en dansk webshop.

Pas på den danske 'toldmur'

Så er det bare at klikke på knappen "Buy", oprette en profil, hvis du ikke allerede har en, og betale for varen.

Du skal blot holde dig under den danske moms-grænse på 80 kroner. Kommer du bare en 25 øre over denne, skal du betale moms af 25-øren og et heftigt gebyr på 160 kr. til Postdanmark.

3 gode julegave-ideer

Mangler du inspiration? Her får du 3 gode bud på årets gode gaver.
* 25in1 precision torx screwdriver: Et smart værktøjssæt med 25 små skruetrækkere til at reparere det elektroniske udstyr. Pris: 24 kroner
* Travel power USB charger: Smart rejseadapter med indbyggede USB-stik, så du kan lade udstyret på ferien. Pris: 30 kroner
* TK102B GPS tracker: GPS-tracker, du fx kan montere i bilen, så du kan spore den, hvis den bliver stjålet. Pris: 78 kroner

Måske er du interesseret i ...