Cookie- og privatlivspolitik


Google overvåger svineinfluenzaen

Du kan nu online følge med i, hvordan svineinfluenzaen udvikler sig i Mexico. Google har sat en forsøgstjeneste i gang, der registrerer seneste nyt.

Google startede allerede i november sidste år en tjeneste, der hedder Google Flu Trends. Egentlig var det meningen, at Google ville samle oplysninger om, hvordan almindelig influenza spreder gennem vinterhalvåret, baseret på information fra internet. Nu er ideen pludselig blevet højaktuel.

I går meddelte Google, at de forsøger at samle alle data om svineinfluenzaen på Google Flu Trends hjemmesiden. Så alle kan følge med i den aktuelle spredning af influenzaen især i Mexico. Google præciserede dog, at tjenesten er eksperimentel, og at de ikke garanterer for, om alle oplysninger er rigtige.

"Vi kan på Google Flu Trends opdage spredning af influenzaen hurtigere end andre medier, for vi analyserer informationen i realtid", sagde projektleder Jeremy Ginsberg på en pressekonference i går.

FN’s verdenssundhedsorganisation WHO hævede i går sin smitteadvarsel fra niveau 4 til niveau 5 på sin sekstrinsskala. Det betyder, at svineinfluenzaen har spredt sig til mindst to lande, og at man nu frygter en yderligere spredning til andre lande.

WHO afviste i går rapporter om, at over 152 mennesker skulle være døde af svineinfluenza. Ifølge WHO er kun syv mennesker i USA og Mexico døde af det, der formodes at være relateret til svineinfluenza.

"Virussen smitter ikke via luften, det smitter via nærkontakt mellem mennesker. Der er ingen grund til bekymring - nærmere forberedelse", siger Vivienne Allan fra WHO’s sikkerhedsprogram.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Alt om NemID og digital post

Alt om NemID og digital post

Her er 3 GRATIS GUIDER til NemID, borger.dk og digital post.

Læs mere

Alt om virtual reality

Alt om virtual reality

Hvad er virtual reality? Hvad kan man bruge det til? Bliv klogere på virtual realitys vilde univers her.

Læs mere

Få helt styr på Borger.dk

Få helt styr på Borger.dk

GRATIS GUIDE: Her viser vi, hvordan du bruger Borger.dk. Borger.dk er din internetportal, som giver let adgang til tusindvis af offentlige hjemmesider og servicer.

Læs mere

Nyeste

Airbag til din telefon?

VIDEO: Nu kan du bare tabe din telefon - eller kan du?

Læs mere

4 tips til at blive en dronehaj

Det kan være svært at lære at flyve en drone. Vi har samlet de bedste begyndertips til, hvordan du kommer godt i gang.

Læs mere

Tjek mail - mens du laver mad

Smartwatches har indtil nu siddet på armen - nu kan de også hænge på væggen.

Læs mere