Cookie- og privatlivspolitik


Få hjælp til computerkøbet

På Forbrugerstyrelsens hjemmeside forbrug.dk kan du kortlægge dine computerbehov og få hjælp til at købe den rigtige computer. Du får det udstyr, du har behov for, og undgår at spilde penge på grej, du aldrig får brugt.

Computerbutikkerne lokker med alskens tilbud, og det kan være svært at vælge rigtigt, når man er ude for at investere. Nogle modeller er rene kraftkarle hvad angår grafikkort, harddisk og hukommelse, mens andre er mere beskedent indrettet. Det handler om at vælge rigtigt i forhold til sine behov, og med Computerberegneren på forbrug.dk er der hjælp at hente.

Computerberegneren er et skema, hvor du krydser dine forskellige behov af. Internetadgang, netbank, trådløst netværk, videoredigering og billedbehandling er bare nogle af valgmulighederne i beregneren, der sammensætter en liste over de ting, den nye computer skal indeholde for at opfylde dine behov. Listen er lige til at skrive ud og tage med i computerbutikken.

Forbrug.dk har lagt et helt tema om køb af computere på hjemmesiden. Her findes både en digital ordbog, der oversætter ord som TRT-skærm, opdateringsfrekvens og WAN til almindeligt dansk, og en gennemgang af fire typiske eksempler på computerannoncer. Med gennemgangen af annoncerne kan man som forbruger se, hvilke oplysninger i annoncerne man skal være opmærksom på, og hvad de betyder.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Talestyret computer i bilen

Talestyret computer i bilen

Microsofts vil have sit interaktive informations- og dialogsystem Commute UX ind i din bil. Det er Microsofts vision, at du med den kan få alverdens informationer om vejr og trafik direkte ind i bilen udelukkende ved at tale til computeren.

Læs mere

Robotter i hjemmet

Robotter i hjemmet

Firmaet Meccano har snart en robot klar til hjemmet, skriver den britiske avis "The Daily Telegraph". Robotten går under navnet Spyke, er baseret på trådløs teknologi og oplader sig selv når den er ved at løbe tør for strøm.

Læs mere

Batteriet, som kan bøjes

Batteriet, som kan bøjes

Japanske NEC har udviklet et ultratyndt batteri, som er så fleksibelt, at det kan bøjes. En opladning vil kun tage 30 sekunder.

Læs mere

Nyeste

Airbag til din telefon?

VIDEO: Nu kan du bare tabe din telefon - eller kan du?

Læs mere

4 tips til at blive en dronehaj

Det kan være svært at lære at flyve en drone. Vi har samlet de bedste begyndertips til, hvordan du kommer godt i gang.

Læs mere

Tjek mail - mens du laver mad

Smartwatches har indtil nu siddet på armen - nu kan de også hænge på væggen.

Læs mere