Cookie- og privatlivspolitik


Brug din tablet under hele flyveturen

Tablets og telefoner bliver snart helt legale at bruge på amerikanske flyruter, og muligheden for at bruge elektronik i flyveren kan sprede sig til resten af verden.

Det er først, når flyets lysende sikkerhedssele-skilt slukker, at du må finde din tablet frem fra tasken. Sådan er reglerne for flyvning verden over på nær i USA, hvor luftfartsmyndighederne nu har givet grønt lys for, at e-bogslæsere, tablets og smartphones må være tændt, fra du træder ind i flyet, til du forlader det igen.

Regelændringerne er allerede blevet budt velkomne af Delta Airlines, der som de første har søgt om tilladelse til at gøre brug af reglerne. Bliver den ansøgning godkendt, må passagerernes elektronik være tændt under hele rejsen, men elektronikken skal stadig være i såkaldt ”flytilstand”, hvor den ikke sender eller modtager telefonsignal. Samtidig vil der stadig forbud mod at bruge internetforbindelse, når flyet er under 10.000 fod.

De nye regler gælder endnu kun på amerikanske indenrigsruter, men de kan brede sig til andre lande. De britiske myndigheder har blandt andet allerede givet udtryk for, at de kigger på, hvordan reglerne kan overføres til britiske flyselskaber.

Derudover har Delta samarbejdsaftaler med både franske Air France og hollandske KLM, hvilket kan være med til at bane vejen for, at der også vil være mulighed for frit at bruge tablet’en på europæiske ruter.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Alt om virtual reality

Alt om virtual reality

Hvad er virtual reality? Hvad kan man bruge det til? Bliv klogere på virtual realitys vilde univers her.

Læs mere

Alt om NemID og digital post

Alt om NemID og digital post

Her er 3 GRATIS GUIDER til NemID, borger.dk og digital post.

Læs mere

Få helt styr på Borger.dk

Få helt styr på Borger.dk

GRATIS GUIDE: Her viser vi, hvordan du bruger Borger.dk. Borger.dk er din internetportal, som giver let adgang til tusindvis af offentlige hjemmesider og servicer.

Læs mere

Nyeste

Airbag til din telefon?

VIDEO: Nu kan du bare tabe din telefon - eller kan du?

Læs mere

4 tips til at blive en dronehaj

Det kan være svært at lære at flyve en drone. Vi har samlet de bedste begyndertips til, hvordan du kommer godt i gang.

Læs mere

Tjek mail - mens du laver mad

Smartwatches har indtil nu siddet på armen - nu kan de også hænge på væggen.

Læs mere