nyheder/yahoo-ms.jpg

Bidrag til tidskapsel fra Yahoo!

Frem til 8. november kan du sende tekster, billeder og videoer til Yahoo!s nye projekt - en elektronisk tidskapsel, der skal give fremtidens generationer et indblik i vores liv lige nu.

I den næste lille måned kan du være med til at bestemme, hvordan kommende generationer skal opleve verden anno 2006. Frem til den 8. november kan du nemlig sende tekster, billeder, videoer, lydfiler eller sågar tegninger til Yahoo!, som registrerer alt indsendt materiale og laver en elektronisk tidskapsel. Denne vil herefter blive gravet ned et hemmeligt sted i Silicon Valley i Californien. Det er første gang, at digitale data i den størrelsesorden bliver indsamlet og gemt til eftertiden.

"Det er et antropologisk projekt om, hvad der foregår i verden lige nu. Ideen er, at fange et øjeblik i tiden," siger Srinija Srinivasan, leder i Yahoo!. Indtil videre har kendisser som hertuginden af York, Sarah Ferguson, action-instruktøren John Woo og guruen Deepak Chopra bidraget til projektet, som skal fejres med en tredages-ceremoni ved Solpyramiden i Mexico senere på måneden. Vi opfordrer alle, der har lyst, til at give et nordisk bidrag til Yahoo!s elektroniske tidskapsel!

Måske er du interesseret i ...