Cookie- og privatlivspolitik


Bekend dine synder på nettet

Amerikanerne skrifter over nettet. Siden det evangeliske netværk LifeChurch oprettede et online-skriftested, er det væltet ind med skriftemål.

Det evangeliske netværk LifeChurchhar oprettet forummet mysecret.tv, hvor folk kan skrifte anonymt på nettet. Frikirkens stifter, Paster Craig Groeschel, mener, at det var nødvendigt.
- Jeg kan ikke sige, hvor mange hundrede gange folk er kommet til mig og har fortalt, at de vil fortælle mig deres dybeste hemmeligheder. Jeg indså, at folk bærer rundt på mørke hemmeligheder, og internettet giver dem et sted at skrifte i første omgang, siger han.

På siden er der blandt andet fortællingen om den glade familie- og forretningsmand, som dyrker sex med en anden mand i hans kirke, den unge kvinde, som skød sin kæreste, mens hun var på stoffer, kvinden der som barn blev solgt til sex af sin far og en række andre skæbner. Der er mange steder, hvor folk kan fortælle om deres mørke hemmeligheder på internettet, men Mysecret.tv-forummet er det første, som tilhører en kirke. Siden starten for en måned siden har Mysecret.tv fået mere end 150.000 hits, og mere end 1.500 har angret deres synder på nettet.

Craig Groeschel var efter 16 år som skriftefader klar over, at folk, der besøgte kirken for at fortælle deres hemmeligheder, ofte var plaget af skyld, men han er chokeret over de fortællinger, som folk poster på Mysecret.tv.
- At vide at så mange af de folk, jeg ser hver uge og som udadtil ser normale ud, alligevel indeholder så meget smerte, har været overraskende, siger han.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Alt om virtual reality

Alt om virtual reality

Hvad er virtual reality? Hvad kan man bruge det til? Bliv klogere på virtual realitys vilde univers her.

Læs mere

Alt om NemID og digital post

Alt om NemID og digital post

Her er 3 GRATIS GUIDER til NemID, borger.dk og digital post.

Læs mere

Få styr på digital post

Få styr på digital post

GRATIS GUIDE: I denne artikel viser vi, hvordan du får et NemID, opretter en Digital Postkasse og kommer i gang med at kommunikere med det offentlige.

Læs mere

Nyeste

Airbag til din telefon?

VIDEO: Nu kan du bare tabe din telefon - eller kan du?

Læs mere

4 tips til at blive en dronehaj

Det kan være svært at lære at flyve en drone. Vi har samlet de bedste begyndertips til, hvordan du kommer godt i gang.

Læs mere

Tjek mail - mens du laver mad

Smartwatches har indtil nu siddet på armen - nu kan de også hænge på væggen.

Læs mere