dmi

3 tips til DMI.dk

Få bedre styr på vejrudsigten med 3 tips til DMI.dk.

27. april 2016

1. Søg efter en lokalvejrudsigt Søgefeltet på forsiden af DMI er en hurtig vej til en lokal vejrudsigt. Indtast det postnummer eller bynavn, du vil tjekke vejrudsigten for, og klik på Enter.

Derefter får du en detaljeret todøgnsprognose med overblik over varme, vind og nedbør og så en noget grovere vejrudsigt for den efterfølgende uge, hvor du kan se en prognose for nedbør og temperatur.

2. Find de varme strande Du bør slå et smut forbi dmi.dk, før du pakker håndklæde samt svømmetøj og kører mod stranden. DMI har nemlig en enkel oversigt over vandtemperaturen i hele Danmark.

Klik på Strandvejr i menuen Til lands øverst til venstre på siden. Nu får du et kort, hvor farvekoder angiver temperaturen ved landets strande - du kan med andre ord finde en strand, hvor temperaturen passer til dit temperament.

Genvej til strandvejret

3. Tjek pollentallene Foråret og varmen er forhåbentligt lige om hjørnet, og det betyder også sæson for pollen, hvilket DMI selvfølgelig har tal for, så allergikere nemmere kan holde styr på, hvor medikamenterne skal findes frem.

Brug menuen til venstre og rul ned til punktet Sundhedsvejr, hvor du finder Pollen. Her kan du se, hvilke typer pollen som fylder luften.

Genvej til pollentallene

Måske er du interesseret i ...