Cookie- og privatlivspolitik


3 gadgets til grillsæsonen

Grillsæsonen banker på døren, og det kræver selvsagt det helt rigtige grilludstyr for at få saftige bøffer og sprøde pølser - vi har fundet tre gadgets, der gør det nemt at blive en sand grillmester.

Luften bliver lunere, og det gør kullene efterhånden også i grillene rundt om i de danske haver og parker. Det er næsten en kunstart, at få kødet, fisken eller grøntsagerne til at blive helt perfekte over de sagte gløder, men med disse tre gadgets er du klar til en perfekt grillsæson.

Det smarte stegetermometer
Et stegetermometer er en tro væbner, når du skal ramme den helt rigtige temperatur og farve på dit kød, og iGrill 2 er bestemt et af de lækreste, vi er stødt på. iGrill har nemlig Bluetooth, så du kan koble det til din smartphone og følge med i stegeprocessen fra flere meters afstand.

iGrill kan desuden håndtere flere spyd på én gang, så du kan holde styr på op til fire grill på én gang, og så virker stegetermometret både med Android og iOS - prisen er ca. 650 kroner.

Få gang i grillkullene
Selv med en spritny og effekt grilstarter tager minimum en halv time, før dine grillkul er klar til brug. Så lang tid behøver du slet ikke vente med BBQ Jet Air Booster, der på blot otte minutter gør samtlige kul i grillstarteren klar til at bruge. Prisen er ca. 500 kroner.

Lad en robot klare rengøringen
De fleste danskere elsker nok god grillmad, men det er nok de færreste, som nyder den efterfølgende rengøring. Det behøver du heldigvis ikke længere bekymre dig om, for Grillbot kan klare rengøringsarbejdet for dig helt automatisk. Prisen for den smarte rengøringassistent er omtrent 1.000 kroner.

Læs mere om...
Relaterede artikler
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Alt om NemID og digital post

Alt om NemID og digital post

Her er 3 GRATIS GUIDER til NemID, borger.dk og digital post.

Læs mere

Alt om virtual reality

Alt om virtual reality

Hvad er virtual reality? Hvad kan man bruge det til? Bliv klogere på virtual realitys vilde univers her.

Læs mere

Få helt styr på Borger.dk

Få helt styr på Borger.dk

GRATIS GUIDE: Her viser vi, hvordan du bruger Borger.dk. Borger.dk er din internetportal, som giver let adgang til tusindvis af offentlige hjemmesider og servicer.

Læs mere

Nyeste

Airbag til din telefon?

VIDEO: Nu kan du bare tabe din telefon - eller kan du?

Læs mere

4 tips til at blive en dronehaj

Det kan være svært at lære at flyve en drone. Vi har samlet de bedste begyndertips til, hvordan du kommer godt i gang.

Læs mere

Tjek mail - mens du laver mad

Smartwatches har indtil nu siddet på armen - nu kan de også hænge på væggen.

Læs mere