Cookie- og privatlivspolitik


YouTube overvejer brugerbetaling

Videotjenesten YouTube vil angiveligt indføre brugerbetaling på udvalgte videoer. Ændringen kan allerede træde i kraft denne uge.

Det kan snart være slut med gratis at kunne vælge frit fra alle hylder i YouTubes enorme videobibliotek. Videotjenesten overvejer at indføre brugerbetaling på helt op til 50 videokanaler, beretter Financial Times. YouTube vil altså forsøge at lave en streaming-tjeneste, der fremover kan konkurrere med fx Netflix og HBO.

Nye brugere flokkes nemlig til streaming-tjenester for at kunne vælge, hvilke film og serier de vil se, og den bølge vil YouTube altså ride med på.

De første betalingskanaler vil ifølge Financial Times koste to dollars at abonnere på om måneden. Kanalerne kan fx være tv-serier og dokumentarer, som er produceret af professionelle produktionsselskaber. Siden vil altså stadig ikke kræve penge for hjemmevideoer af en kat filmet med kameraet fra en telefon.

Vælger du at abonnere på en kanal, slipper du også for en masse af de reklamer, som du blandt andet er tvunget til at se i et bestemt antal sekunder, før du kan få lov til at se en video. Ifølge Financial Times kan betalingskanalerne allerede blive indført i denne uge.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
YouTube vil sælge musik og spil

YouTube vil sælge musik og spil

Videosiden YouTube vil nu sælge musik og spil, og det er første trin på vejen mod en internetbutik med flere varer til salg.

Læs mere

Disney og Desperate Housewives på YouTube

Disney og Desperate Housewives på YouTube

YouTube vil snart vise korte videoer fra en stor tv-koncern, og samtidig afprøve nye former for online markedsføring for at skaffe flere indtægter. YouTube er de største inden for online video. I december 2008 så amerikanske netsurfere 14,3 milliarder online videoer, og fire ud af ti var på YouTube.

Læs mere

YouTube i gigant-opløsning

YouTube i gigant-opløsning

Hvis du synes, at en Full HD-opløsning på 1920 x 1080 pixels er imponerende, så vil du tabe kæben over YouTubes nye gigant-opløsning på 4096 x 3072 pixels.

Læs mere

Nyeste

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere

Tjek vovehalsene på ski

Se 5 VILDE eksempler på folk, der ikke er bange for hverken laviner eller BENBRUD.

Læs mere

YouTube lancerer egne film

Googles videotjeneste, YouTube Red, har premiere på deres første film og serier.

Læs mere