Cookie- og privatlivspolitik


Tør du stole på Trustpilot?

Trustpilot giver bedre anmeldelser til virksomheder, som betaler til tjenesten, viser undersøgelser fra Dwarf og FeedbackHunter. Få overblikket over virksomhedens uheldige historie her.

Kan du stole på, at Povl Pedersens Elektronik yder god service, når firmaet har fået formidable anmeldelser på siden Trustpilot? Umiddelbart ikke, virker svaret til at være, for Trustpilot giver nemlig bedre karakterer til de firmaer, som betaler til tjenesten, end dem, som ikke gør.

Den opsigtsvækkende konklusion er resultatet af to undersøgelser fra henholdsvis netbureauet Dwarf og FeeedbackHunter, der indsamler data fra kunder i diverse internetbutikker.

Undersøgelsen fra Dwarf viser, at der er stor forskel på, hvordan kunderne anmelder de 50 største webshops i Danmark. 5,8 er gennemsnitskarakteren for virksomheder, som ikke betaler til Trustpilot, mens de betalende firmaer i gennemsnit bliver anmeldt til karakteren 8,6.

Flere virksomheder har endda fået forbedret deres score ved at blive betalende kunder hos Trustpilot, viser analysen fra FeedbackHunter. BabySam går fra karakterens 5,2 til 7,5 mens Elgiganten stiger fra 6,0 til 8,5.

Trustpilot afviserne konklusionerne fra de to undersøgelser og fortæller til DR, at de betalende kunder blot får redskaber til at yde god kundeservice, og det er årsagen til de gode anmeldelser.

Trustpilots lig i lasten
Det er ikke første gang, at der bliver stillet spørgsmålstegn ved Trustpilots troværdig. Faktisk har der de senere år været adskillige uheldige sager, som kan gøre det farligt at stole alene på anmeldelserne på siden.


Februar 2016
Undersøgelser fra Dwarf og FeedbackHunter rejser store spørgsmålstegn ved troværdigheden af anmeldelserne på Trustpilot, fordi betalende virksomheden bliver anmeldt væsentligt bedre end dem, der ikke betaler.


Juli 2014
Trustpilot kæmper med adskillige falske anmeldelser, hvor virksomheder udgiver sig for at være kunder, som anmelder bestemte virksomheder enten meget positivt eller negativt. Det fører til retningslinjer for, at kunderne kun må anmelde specifikke købsoplevelser.


August 2013
Trustpilot er igen i mediernes søgelys, efter der går rygter om, at betalende virksomheder kan klage over specifikke, dårlige anmeldelser og få dem fjernet fra Trustpilot.


Oktober 2012
Virksomheder på Trustpilot køber falske anmeldelser fra private personer. De falske anmeldere giver virksomhederne glimrende bedømmelser, så de hurtigt får en fremragende karakter på Trustpilot.


Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Facebook har hvad der svarer til en helt bog med oplysninger om dig

Facebook har hvad der svarer til en helt bog med oplysninger om dig

Du kan downloade alle Facebooks oplysninger om dig. Det er flere hundrede sider.

Læs mere

10 geniale browser-genveje

10 geniale browser-genveje

Du kan blandt andet hurtigt skifte mellem dine åbne faneblade.

Læs mere

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

Nyeste

Få en hurtigere browseroplevelse

Googles smarte Jobliste gør det nemt at lukke ressourcekrævende sider.

Læs mere

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere