Cookie- og privatlivspolitik


Tvivlsom temasang til Bing

En nyligt afsluttet konkurrence om at finde en ny jingle til søgemaskinen Bing, har ført til kreationen af en tvivlsom ørehænger.

Bing er det nyeste tiltag fra Microsoft, der skal afløse Live Search-søgemaskinen og konkurrere med Google. I forbindelse med lanceringen af Bing i juni, udlovede Microsoft et værdibevis på 500 dollars til den, som kunne komme med det bedste bud på en temasang til søgemaskinen.

Opgaven lød på at optage en kort musikvideo om søgemaskinen, og så lægge den op på video-platformen Youtube. Udfaldet af konkurrencen blev så bestemt af antallet af seere og deres vurdering af de forskellige forslag til Bings nye temasang.

Vinderen blev Jonathan Mann, der er i gang med et projekt, hvor han skriver en ny sang per dag og uploader dem på nettet, fik med sin sang nummer 202 leveret en jingle, som med over 100.000 seere og 1.200 vurderinger rendte med sejren.

Sangen ”Bing goes the internet” er siden hen blevet kritiseret på forskellige internetfora som den værste jingle i mands minde, om end den har ørehænger-tendenser. Noget der har fået Jonathan Mann til at svare igen i hans senere musikalske kreationer.

Hvis du vil høre Bings nye jingle, kan den findes på Youtube under titlen ”Bing goes the internet”, eller du kan klikke på linket til højre.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
4016 stykker LEGO på 5 minutter

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere

10 geniale browser-genveje

10 geniale browser-genveje

Du kan blandt andet hurtigt skifte mellem dine åbne faneblade.

Læs mere

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

Nyeste

Få en hurtigere browseroplevelse

Googles smarte Jobliste gør det nemt at lukke ressourcekrævende sider.

Læs mere

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere