Cookie- og privatlivspolitik


Stjålne identiteter på Twitter

Den sociale netværkstjeneste Twitter lover nu at gøre en indsats for fjerne falske profiler. Tidligere har de ellers ikke taget klager fra vrede berømtheder alvorligt, men nu skal det være slut med fup-profiler på det sociale netværk.

Internettet er svært at kontrollere, men Twitter indser nu, at de ikke kan blive ved med at ignorere, de klager de får fra berømtheder. Som så mange andre sociale sider på internet, findes der også falske profiler på Twitter. Det er de kendte ved at være godt træt af.

Senest har den amerikanske baseball-boss Tony La Russa truet med at sagsøge Twitter, hvis de ikke hjælper ham med at sætte en stopper for de personer, der i følge ham selv, har forvoldt stor skade ved at udgive sig for at være ham.

Det er i øvrigt ikke første gang, en berømthed har reageret stærkt på at blive udsat for en falsk profil på Twitter. Popstjernen Kanye West fik et raserianfald, da han opdagede, at en anden person udgav sig for at være ham, og at over en million mennesker nysgerrigt fulgte med i de daglige ytringer.

Medstifter af Twitter, Biz Stone prøver at berolige folk på sin blog, og skriver at brugere skal regne med, at langt de fleste Twitter-konti er ægte.

"Vi starter med at gå igennem konti fra offentlige embedsmænd, offentlige instanser, berømte kunstnere, atleter og andre velkendte personer, der er i risiko for at blive kopieret", skriver han.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
10 geniale browser-genveje

10 geniale browser-genveje

Du kan blandt andet hurtigt skifte mellem dine åbne faneblade.

Læs mere

Privatliv eller fuld eksponering på Facebook?

Privatliv eller fuld eksponering på Facebook?

Den nye version af Facebook giver dig mulighed for at tilrette din profil, præcis som du ønsker. Du kan være fuldt offentlig eller du kan lade venner se visse oplysninger såsom telefonnummer, billeder osv. Og nu kan du angive tilladelser eller undtagelser helt ned på personniveau.

Læs mere

Yahoo udvider søgetjeneste

Yahoo udvider søgetjeneste

Nu kan du også søge efter Podcast radioprogrammer hos søgetjenesten Yahoo.

Læs mere

Nyeste

Få en hurtigere browseroplevelse

Googles smarte Jobliste gør det nemt at lukke ressourcekrævende sider.

Læs mere

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere