Cookie- og privatlivspolitik


Simpelt spil udfordrer dig mentalt

Fagforeningen for ingeniører, IDA, havde sidste år en kæmpesucces med spillet Katapulten - nu er de klar med en ny udgave af det udfordrende gratisspil.

I det simple spil Katapulten skulle man bygge en katapult af kontorartikler i et virtuelt kontormiljø og så konkurrere med venner og kollegaer om at være den, der sendte et viskelæder længst gennem luften. Det spil fik masser af omtale af rekordmange spillere, så nu er fagforeningen IDA klar med nye byggematerialer, et nyt virtuelt landskab – denne gang et laboratorium – og en ny konkurrence, hvor vinderen løber af med en iPad 2.

Spillet kræver lidt indblik i fysik og viljen til at nørkle og eksperimentere. Noget der selvfølgelig burde appellere til ingeniører… derfor er det måske en overraskelse for nogen at journalisterne på Komputer for alle var ganske velrepræsenterede på den endelige Top-20 i første udgave af spillet. Faktisk var det vores faste hardwaretester Erik Christensen, der byggede konkurrencens allerbedste katapult. Tiden vil vise, om Erik Christensen også kan vinde Komputer for alle ære i Katapulten 2.

Du kan selv prøve spillet i din browser ved at følge linket øverst til højre.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Hurtig adgang til gode sider

Hurtig adgang til gode sider

Spar tid med dette smarte tip til din browser.

Læs mere

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gør din browser endnu bedre

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdGør din browser endnu bedre

Vi giver dig en masse nye udvidelser til Chrome og fortæller, hvordan du bruger dem.

Læs mere

Nyeste

Hurtig adgang til gode sider

Spar tid med dette smarte tip til din browser.

Læs mere

Få en hurtigere browseroplevelse

Googles smarte Jobliste gør det nemt at lukke ressourcekrævende sider.

Læs mere

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere