Sådan sletter du dine oplysninger fra Google.

Slet dine Google-aktiviteter i Google med ét klik.

© tongcom photographer / Shutterstock, Inc.

Sådan sletter du alle dine spor i Google og på YouTube

Google gemmer oplysninger om alt, hvad du foretager dig på fx YouTube og Googles mange andre tjenester. Heldigvis er det nemt at slette oplysningerne igen.

7. februar 2017 af Morten Skeldal Østergaard

Google gemmer en oversigt over alle dine handlinger på dets mange tjenester. Du kan fx se, hvilke hjemmesider, du har besøgt i Chrome eller hvilke videoer, du har set på Youtube.

Hele oversigten over dine handlinger kan ses på Google-siden, Min aktivitet.

Siden er et besøg værd, hvis du vil se, hvor meget Google rent faktisk ved og husker, om hvad du foretager dig på nettet. Men du kan faktisk også redigere oplysningerne. 

Du kan slette oplysninger om dine aktiviteter i YouTube med et par hurtige klik.

Du kan slette oplysninger om dine aktiviteter i YouTube med et par hurtige klik.

© Screenshot fra YouTube

Sådan sletter du dine aktiviteter i Google

Gå først ind på siden Min aktivitet. Her vises oversigten i én lang smøre.

Hvis listen er for uoverskuelig, kan du sortere, så du fx kun ser dine aktiviteter i Chrome eller på din Android-telefon.

Du kan rulle igennem listen og slette de ting, du ikke ønsker, at Google skal huske. Bare klik på de tre små menuprikker i hjørnet af hvert opslag, og vælg så Slet.

Måske er du interesseret i ...