nyheder/facebook-logo_145.jpg

Privatliv eller fuld eksponering på Facebook?

Den nye version af Facebook giver dig mulighed for at tilrette din profil, præcis som du ønsker. Du kan være fuldt offentlig eller du kan lade venner se visse oplysninger såsom telefonnummer, billeder osv. Og nu kan du angive tilladelser eller undtagelser helt ned på personniveau.

Et af de store forskelle på Facebook og Myspace har været indstillinger af profiler til privatlivets fred. Din MySpace-profil er åben, medmindre du har valgt at gøre den privat. På Facebook, det er omvendt, der er din profil som udgangspunkt privat, men den har henad vejen fået funktioner, der givet dig mulighed for at åbne for dele af din profil. Nu giver Facebook dig fuld frihed over, hvor offentlig du har lyst til at være.

En række berømtheder har allerede åbnet profilerne så meget som muligt, men nu kan de endelig udsætte sig selv for den fulde eksponering! Så hvis du har en lille ekshibitionist i maven, så er det bare gå ind i indstillinger. Der findes nu en "Alle"-indstilling for deling af dine profiloplysninger. Hvis du vælger det, kan du nu åbne din profil og dele oplysninger med alle på Facebook. Du behøver dog ikke at vælge imellem alle eller ingen, for der er mellemløsningerne: venner, venners venner eller mine netværk og venner.

Måske er du interesseret i ...