Cookie- og privatlivspolitik


Onlinebørn

Børn og unge er flittige brugere af internettet, og de bliver yngre og yngre. Hver fjerde 9-10-årige har en profil på hjemmesider som Habbo, Arto og Facebook, men kun få forældre deltager i den del af børnenes liv.

Både Medierådet for børn og unge og Forbrugerstyrelsens undersøgelser viser, at børn er flittige til at oprette profiler på internettet.

En ny undersøgelse, som Medierådet for Børn og Unge har udarbejdet viser blandt andet, at 26 % af de 9-10-årige og 61 % af de 10-13-årige i dag har profiler på sociale hjemmesider. Der bliver brugt meget tid på internettet. I gennemsnit bruger børn og unge fem timer om ugen på internettet, mens en tredjedel af børnene bruger over syv timer om ugen.

Når børnene er online, bruger de en stor del af deres tid på at spille, chatte, mødes med venner, købe, sælge eller bytte produkter. Men ikke mange forældre ved hvad der foregår. Undersøgelser viser, at 7 ud af 10 af forældrene ikke selv besøger de onlineuniverser, som børnene dagligt færdes i, og de har derfor ikke kendskab til, hvad deres børn bruger tiden på.

"Mange forældre engagerer sig i deres børns tennisklubber og spejderforeninger. På samme måde er det en god ide, at forældrene også engagerer sig i deres børns onlineliv", siger Forbrugerstyrelsen direktør Tanja Franck, og anbefaler forældre at dele deres erfaringer i forummet Forældre til onlinebørn.

Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Hurtig adgang til gode sider

Hurtig adgang til gode sider

Spar tid med dette smarte tip til din browser.

Læs mere

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gør din browser endnu bedre

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdGør din browser endnu bedre

Vi giver dig en masse nye udvidelser til Chrome og fortæller, hvordan du bruger dem.

Læs mere

Nyeste

Hurtig adgang til gode sider

Spar tid med dette smarte tip til din browser.

Læs mere

Få en hurtigere browseroplevelse

Googles smarte Jobliste gør det nemt at lukke ressourcekrævende sider.

Læs mere

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere